Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Candy85

Dumne mamy z.....

Polecane posty

Gość Candy85

wystawionym cyckiem . Co sądzicie o karmieniu w miejscu publicznym ? Jak jesteście spostrzegane przez innych ?

Gość gość
karmienie to naturalna rzecz i nie widzę noc złego w karmieniu w miejscu publicznym, sama karmiłam mam dwójkę dzieci i oboje karmiłam do roku, byłam w tym czasie aktywna towarzysko sporo podróżowaliśmy, karmiła w pociągu, autobusie, w parku, w urzędzie, w kościele i naprawdę nie widzę w tym nic złego

Gość gość
NIby naturale ale spotkałam się kiedyś z sytuacja gdzie w parku kobitka karmiła dziecko a starsza kobieta (babcia) z tekstem " Ty obłudnico nie wstyd ci z cyckami na wieszchu "

Gość gość
karmcie sobie gdzie chcecie. ile mozna mowic o tym samym? nie wiem czy to jest teraz moda na ten temat czy zawsze tak bylo a przez to ze teraz tez mam dziecko to zwracam uwage?

Gość gość
jak to pojedynczy tekst, to olewałam, a jak taka babcia chciała dyskusji to zawsze ją gasiłam bezczelną odpowiedzią

Gość gość
Zdarzyło się komuś że jakiś pan "obserwował " taa gapił się nie miłosiernie jak karmicie?

Gość gość
nigdy nie miałam niezręcznej sytuacji a facetami, jak już to czepiają się starsze panie