Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić żeby wyglądać jak sexbomba

Polecane posty

Gość gość

Hej, wiem, ze temat może wydać się niektórym nieco śmieszny, jednak dla mnie to ważna sprawa. Często zastanawiam się jak to jest możliwe, że dziewczyny typu Doda, Natalia Siwiec itp. tak świetnie wyglądają, ok, wiem, że stosują zabiegi medycyny estetycznej, jednak ciekawi mnie jakie konkretnie. Sama jestem atrakcyjną dziewczyną (w swoich oczach nie do końca, zawsze widzę mankamenty), mam 173 wzrostu, ważę 57 kg, mam długie włosy, twarz też wg innych super, równe białe zęby. Niby wszystko ok, ale mogę siebie ocenić tylko tytułem ładna, a nie super ładna, przepiękna itp. tak jak oceniam właśnie Dodę, Megan Fox i inne. Może wy też chcecie stać się prawdziwymi sexbombami, lub przeszłyście taką metamorfozę, a może interesuje was to tak samo jak mnie? Piszcie:)

Gość gość
to nie tak,ze siebie gorzej oceniamy, zazwyczaj jest na odwrot. jezeli bylabys atrakcyjna to widzialabys to,a skoro masz swiadomosc mankamentow to widocznie atrakcyjna nie jestes,a ludzie to wiesz, zwlaszcza znajomi i rodzina nie powiedza ci wprost ze jestes brzydka, widza ze sie starasz to co im szkodzi powiedziec ze jestes sliczna, przynajmniej bedziesz sie cieszyc chociaz przez chwilę.

Gość gość
proszę cię:) mam koleżankę, która jest piękna i cały czas gada że się czuje brzydka, ze ma tysiąc kompleksów, co jest po prostu absurdalne

Gość gość
dla mnie życie to ciągłe udoskonalanie siebie, śmieszy mnie kiedy dziewczyna nie ma kompleksów, zazwyczaj właśnie pasztety mówią jakie to są super, a ładne laski zawsze chcą być lepsze. Np. siłownia, ładne dziewczyny, szczupłe tam ćwiczą regularnie, grubaski nawet tam nie idą bo myślą że im to nie jest potrzebne