Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ubranka dla niemowlakow sa takie drogie?

Polecane posty

Gość gość

Ceny sa porazajace, ubrania co 3 mieisace trzeba zmieniac , a jakosc jest slaba bo po tych paru praniach sie mechaci itd...nie rozumiem tych cen...dlatego zawsze kupuje na promocjach, albo staram sie tak kupic...

Gość gość
jak upuje dobrej jakosci, 100% bawelna, lepszego gatunku ktory sie nie mechaci, zazwyczaj polskich producentow, stawiam na nasze firmy, ubranka sa super, po praniu jak nowe, a cena niska, body po 10zl, spioszki tez kolo 10zl, wystarczy poszukac na allegro, dziecko nie musi chodzic w firmowkach za 100zl

Gość gość
Dobre jakościowo rzeczy kosztują. Wykarmienie i utrzymanie psa kosztuje minimum 200zl miesięcznie, a ubrań nie nosi. Więc nie jest tak źle, za 600zl na 3 miesiące dużo dobrych jakościowo ciuszków kupisz i jedzenia!

Gość gość
warto uzywane kupowac, w niektórych lumpkach sa nawet w dobrym stanie ja kupowałam w pepco lub w tesco- sa tansze

Gość gość
Nie trzeba na allegro. wystarczy mieć swoje ulubione miejsca, na pewno znacie takie sklepiki które istnieją ponad 10lat - gwarancja jakości i ceny!

Gość gość
Jakie drogie.bez przesady za jakość się płaci.niestety.Jak kupujesz jakis szajs to wiadomo że się niszczy.kupuj przez neta są polskie dobre marki plus tego z sieciowek np KappAhl ja mam dla córki dużo rzeczy stamtąd i jakość super jest polecam

Gość gość
Gościu - a koszty wysyłki to nie łaska doliczyć?! Ja piernicze. Sam siebie robisz w bambuko :) na allegro to już kupują tylko uzależnieni od komputera ludzie :(

Gość zamienić przeznaczenie
Pepko srepko. Chiński szajs po pierwszym praniu :/

Gość gość
To nie wiedziałaś że dziecko kosztuje? Nie wystarczy urodzić i wykarmić. Poczekaj aż podrośnie i wymagania co do ciuchów zacznie mieć, to zobaczysz ile to kosztuje. A ty chciałabyś urodzić, karmić własnym pokarmem i już.. :(

Gość __MaliNowa__
Ja kupuję u znajomej w sklepie. Ceny ma bardzo dobre i mogę wszystko pomietosic podotykac powybrzydzac ;) a że polskie rzeczy to nie psują się i już kilka reklamówek z za małymi rzeczami dałam siostrzennicy :) a jak miałam kiedyś reklamacje przez internet to mogłam sobie tylek podetrzec monitorem, tak długo jej nie otrzymałam ze złości Nosz k... nie. Nie utrudniam juz sobie życia. Idę na spacer z małym i jadę do kumpeli. I jest ok wszystko fajnie się nosi i spacerek gratis a monitor to za okno co nie :D :D :D

Gość gość
"na allegro to już kupują tylko uzależnieni od komputera ludzie" ale sie uhahałam :D ja kupuję na allegro używane ciuszki dla córki :) te zwykłe jak i firmowe za niewielkie pieniądze !

Gość gość
Podziękujcie PO za vat 23% ubranka dziecięce.

Gość gość
gość dziś To nie wiedziałaś że dziecko kosztuje? Nie wystarczy urodzić i wykarmić. Poczekaj aż podrośnie i wymagania co do ciuchów zacznie mieć, to zobaczysz ile to kosztuje. A ty chciałabyś urodzić, karmić własnym pokarmem i już.. smutas.gif Wiem, moze marudze ale uwazam ze ceny sa przegiete bo sa to ceny jak ubran dla doroslych...

Gość gość paula mama
Jezeli ktos potrzebuje to mam do sprzedania mnostwo ubranek po corci, ktora ma 10msc:) wszystkie sa firmowki takie jak disney h&m early day's next george mothercare i inne. Sa tam body pajacyki sukienki leginsy spodnie dresowe jeansowe spodniczki bluzy sweterki bluzki na dł rekaw i na krotki rampersy stroje kapielowe spodenki krotkie skarpetki rajstopki. Wszystkie zadbane po jednym dziecku nie ma.zwierzat w domu i się nie pali :) ceną są przystępne a przy zakupie wiekszej ilosci atrakcyjne :) wiec jezeli ktoras mamusia jest zainteresowana to proszę o wiadomosc na maila z interesującym.rozmiarem i informacja jakie ubranka interesują mniej wiecen a wysle zdjecia :) paaulinkaaa90@wp.pl Xxx pozdrawiam serdecznie

Gość gość
koszty przesylki? 7,99 - paczka inpost, kupuje 2-3 rozmiarowki na zapas, pelno bodziakow, rampersow, koszulek, spodenek - warto wydac to 7,99 za dobra jakosc polskiego producenta

Gość gość
Ja właśnie kupiłam 4szt śpiochów po 9-12zl za sztukę. 100% dobrej jakościowo bawełny z Indii. Dla siebie nigdy ciucha w takiej cenie nie kupiłam.

Gość gość paula mama
Zapomnialam.dodac ze ubranka zaczynają się od rozmiaru 68 do 80. Corka nosi obecnie 86 czasami niektore zdarzy sie jeszcze 80

Gość gość
są takie drogie bo musisz je kupic:-( jakby były zamienniki to od razu ceny poszłyby w doł:D ale znajdz zamiennik do ubrania?:D no własnie :-) mysle że najgorzej jak dziecko w zime urodzisz... ja rodze w grudniu i jak widze te wszystkie kombinezony po 80-100 zł to az słabo się robi

Gość gość
ja nie kupuje w internecie bo nie mogę tego dotknąć!

Gość gość
Zapraszam do sklepu internetowego http://www.kobemeble.pl Meble prosto od producenta, najniższe ceny i wysoka jakość. Unikasz prowizji pośrednika. Bezproblemowa dostawa do domu. 24 miesiące gwarancji

Gość gość
kurcze te ciuszki za 20-12 zl to gdzie wy kupujecie, ja chyba jestem jakas inna...

Gość gość
Zapraszam do sklepu internetowego http://www.kobemeble.pl Meble prosto od producenta, najniższe ceny i wysoka jakość. Unikasz prowizji pośrednika. Bezproblemowa dostawa do domu. 24 miesiące gwarancji Znajdziesz nas pod ww. adresem bądź na allegro

Gość gość
W Tesco F&F. Bardzo dobra jakość. Teraz są przeceny 30-50%.

Gość gość
kombinezon 80-100zł to dużo? weź - weź to sobie policz, weź odlicz najpier vat, potem sobie odlicz marżę sprzedającego (który powiedzmy musi utrzymać lokal i placić podatki), plus materiały plus robocizna - to jest dość tanio moim zdaniem...

Gość gość
Ja za kombinezon zapłaciłam 65zl. To akurat chińszczyzna, ale podobał mi się i jest ciepły.

Gość gość
Tu autorka, ja raczej mowie o podstawowych ciuszkach jak body i spodenki...

Gość gość
Widzę że dla większości tutaj wypowiadających się polskie ceny ubranek dla dzieci nie są wysokie, musicie chyba zarabiać po 10 tys. bo ubranka dla dzieci są droższe od tych dla dorosłych! i według was to jest normalne przy takich żenujących zarobkach jakie są w PL?????????????? o butach dla dzieci,jeśli chce się kupić dobre z certyfikatem zdrowej stopy to już w ogóle lepiej nie mówić :/

Gość gość
Wy jesteście normalne? ?? Kupcie używane od znajomych.nie warto co 3miesiące kupować nowych zestawów! A kombinezon to ktoś tu ostro przesadza u nas w sklepie dziecięcym kosztuje nie całe 30zł i to nie komis ani kumpel tylko normalny sklep dziecięcy! !! Używane body i inne ciuchy na olx w mojej okolicy gdzie mogę je odebrać osobiście jak się uda to kosztują 1zł za sztukę! !!w najgorszym wypadku 5zł za sztukę,

Gość gość
Ja sie brzydze uzywanych..co innego po znajomych a co innego po jakichs obcych dzieci...

Gość gość
11:32 nie masz w domu pralki i proszku do prania, że się brzydzisz? :D