Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja dla nieznajomej Kobiety

Polecane posty

Gość gość

Czy gdyby na Waszej drodze pojawił sie wysoki, szczupły, przystojny szatyn, za którym na ulicy oglądają się od czasu do czasu dziewczęta i powiedział, że jest ekshibicjonista i uwielbia masturbować się dla tajemniczej nieznajomej, to czy zgodzilybyscie sie na taką akcje ? To moja niespelniona fantazja :) mam 30 lat, 189 wzrostu, 78 kg. Jestem fajnym, sympatycznym i miłym gościem, a ponieważ boje się ryzyka chorób przenoszonych drogą płciową, marzą mi sie takie spotkania.... kamui85@wp.pl

Gość gość
Dodam tylko, że z chęcią spotkam sie z Panią lub Paniami z południowej Polski... tak pomiędzy Katowicami, Rzeszowem. Sam jestem z Krakowa

Gość gość
w dzisiejszych warunkach epidemiologicznych to logiczne - mi też to chodzi po głowie, choc jeszcze nie teraz. aczkolwiek masturbacja mogłaby byc albo obopólna, albo w ogole tylko jej samej. bo nie uwazam zeby męska masturbacja i orgazm byly az na tyle interesujace, zreszta same o tym mówią. ;)

Gość gość1122
" gość 2015.07.10 w dzisiejszych warunkach epidemiologicznych to logiczne - mi też to chodzi po głowie, choc jeszcze nie teraz. aczkolwiek masturbacja mogłaby byc albo obopólna, albo w ogole tylko jej samej. bo nie uwazam zeby męska masturbacja i orgazm byly az na tyle interesujace, zreszta same o tym mówią. "----co ci tam"mowia"bidulo jeden?Czy ty w ogole masz pojecie o czym piszesz?Nie cierpie takich ...facetow ktorzy wypisuja takie mdurne teksty jak ty.Widze ze dzieciak jestes i szukasz sam nie wiesz czego.Kobiety to kochaja,nie tylko lubia.Jest tutaj temat pt.wasze przygody ze zbokolami,gdzie jest dosc materialow na ten temat.Nie dosc ze zakladasz kolejny topik na ten sam temat to jeszcze wypisujesz dyrdymaly na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia.

Gość gość
Ja sie dosc czesto masturbuje dla nieznajomych Kobiet i naprawde to uwielbiam.

Gość gość
To sa takie Kobiety"nieznajome"ale tak naprawde znajome o tyle ze jedna jest np.znajoma a przyprowadza dwie lub iles tam,czasem tylko jedna nieznajoma.Tak to sie kreci,przez polecanie jedna drugiej.Takze rozne damskie imprezki....Tak to wyglada i nie narzekam na brak chetnych.Zawsze mam te kilka Pan ktore wiem ze zawsze sa chetne popatrzec....

Gość gość
podniosl

Gość gość
Ty nie jesteś szczupły, tylko chudzielec. :O Prawie 190 cm i 70-parę kg. Ble :O

Gość gość
Ja się chętnie pobawię... nie żałujcie mi uwagi, Panowie, zaraz finał: http://skfb.pl/gaFTM

Gość gość
gość dziś Ja się chętnie pobawię... nie żałujcie mi uwagi, Panowie, zaraz finał: http://skfb.pl/gaFTM ================spieprzaj stad TROLLU !!!!!!

Gość gość
Moja znajoma,z ktora znamy sie juz kilka lat,zaproponowala mi abym wystapil nago w roli prezentu dla jej znajomej na imprezce imieninowej w mieszkaniu solenizantki...Zgodzilem sie.Zaczelismy omawiac szczegoly mojego udzialu i od razu na poczatku dowiedzialem sie ze to jest"G",ktora znam...Kiedys juz mialem okazje sie przed nia onanizowac-tylko dla niej,w biurze...Mimo to sie zgodzilem...Nastepnie dowiedzialem sie ze na imprezce beda same kobiety.Imprezka byla tylko dla kobiet i mysle ze bylo to po to zeby one czuly sie swobodnie tak samo zreszta jak ja.Ze swojej strony zaproponowalem "stroj" czyli kokardka na penisie,muszka na szyji.Obie w tym samym kolorze.Uzgodnilismy ze kobiety przyjda mniej wiecej w tym samym czasie i ze ja je przywitam nago-w moim "ubiorze"z taca na ktorej beda drinki.Tak tez sie stalo.O okreslonej godzinie zaczely dzwonic dzwonki i Panie zaczely sie schodzic.Wszu=yskie witalem tak jak uzgodnilismy.Wrazenie bylo super.Zaskoczenie ,chociaz niektore mowily ze cos podejrzewaly...W miera jak imprezka sie rozkrecala,Panie stawaly sie coraz bardziej swobodne.Zapytaly czy moga porobioc sobie zdjecia.Oczywiscie.Ja zaproponowalem ze zrobie im pokaz onanizmu.Zaczalem sie onanizowac.K***s mi tak stal ze byl twardy jak drewno.Panie robily sobie zdjecia.Gdzies po okolo 5 minutach onanizowania,podczas ciaglych komentarzy ,Panie zaczely mnie dopingowac.Podniecenie narastalo we mnie i czulem ze za chwile eksploduje.Widzialem aparaty fotograficzne i telefony komorkowe zupelnie blisko mojego k****a oraz wszedzie naokolo blyskajace flesze,podniecone twarze.Onanizowalem sie na przerozne sposoby a Panie wciaz pstrykaly fotki.Wreszcie posrod glosnego dopingu wystrzelilem.To spowodowalo glosne "uuuuuu"i oklaski.Panie patrzaly jak moj penis tryska kolejne porcje spermy w rownych,cyklicznych spazmach.To byl pierwszy raz na tej imprezce...cdn

Gość gość
Ekshibicjonista nie pyta kobiety co by na to powiedziała, tylko zaskakuje ją w najmniej oczekiwanym momencie. Przynajmniej ja takich spotykałam.