Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka przyjaciółki

jak mam rozumieć te męskie słowa?

Polecane posty

"Zakochałem się w Tobie ale nie mogę być z kobietą, która nie może być przy mnie księżniczką. Mam teraz sporo problemów".

Gość gość
Ze nic z tego nie będzie. Typowe. Kiedyś też mnie podrywal taki golod***ec a jak zwrocilam na niego uwagę to uciekł i więcej go nie zobaczyłam

Gość gość
Mowie ci to po to zeby cie wy...ac wiec nie bedziemy razem i nie licz na to ale sex czemu nie

Gość gość
Tłumacząc na polski "Sam nie wiem czego chcę" albo "Nie chcę wchodzić w związek z Tobą, ale nie mam jaj powiedzieć tego wprost".

Gość gość
Widze że nie rozumiecie. To teraz odpowiedź tłumacząca na język polski od faceta. "Jesteś taka ładna, że nie jestem w stanie być w ciągłym zabieganiu o Ciebie..." (boję się że nie podołam konkurencji, albo mi się nie chce o to walczyć a wiem, że będę musiał)

powiedział to kilka miesięcy po rozstaniu, spotkaliśmy sie przypadkiem i tak chciał wytłumaczyć swoje zachowanie względem mnie (nagłe, nie wyjaśnione rozstanie, bez konkretnego powodu)

Gość gość
"chciałbym, zebyś miała przy mnie wszystko, żebym mógł Cię traktować jak prawdziwy skarb ale nie mam na to czasu/pieniędzy/innych możliwości"

Gość gość
Nie to raczej znaczy : nie chce żebyś miała innego wolę żebyś była sama i nieszczesliwa

Gość gość
chore albo wymówki albo ten pajac serio ma w głowie, że kobietę to trzeba na rękach nosić :D a co jak ona będzie mu pomagała w jego problemach to już jest źle? :D a myślałem, że to jest realne życie :D za dużo się naoglądał bajek Disneja : D