Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy kawaler wybiera rozwódkę?

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę ok 40 lat, jest rozgarnięty, zaradny, tyle, że nie w moim typie(wysoki i zbyt szczupły), wygl. taki chłopięcy. I drążąc temat dlaczego to jest sam, trochę mi poopowiadał. Mianowicie był z 2 rozwódkami, jedna prosta babina, druga już wykształcona. Obie z dziećmi nastoletnimi. Z panną, którą był pół roku nie związał się, m.in twierdził, że go nie pociągała. Jak to jest panowie? Wypowiedzcie się jeśli macie ochotę. Wybrać kogoś z doskoku myślę, a nie chcieć kobiety bez balastu? Nie dziwię się, że jej (panny) nie chciał, bo niby wykształcona, ale taka próżna. jednakże ja wyczuwam, że jego pociągają tego typu kobiety, dojrzałe, z umiejętnościami może erotycznymi... I tak trochę się gościowi dziwię, szkoda mi go czasem:)

Gość gość
debilka A ja uwazam te ten twój kawaler to istna męska k***a nic nie warta :D ma problem chłopina ze sobą Wez znajdz innego bo widocxnie tylko na takich bazuje ,takie go pociagaja :D

Gość gość
wpis powyżej jest tak debilny i prostacki( napisany przez debila, który sam się określił), że nawet nie ma co komentować.

Gość gość
chodziło o wpis z 15.20 jako debilny

Gość gość
temat to dopiero infantylność , ty to musisz być inteligentna /y :D:D szok , bidaczko z czym masz kłopot :D popierodlona k***o niech wybierze 10 rozwódek co tobie do tego ty szmatko

Gość gość
:D cóż za wywód niedorozwoja:D:D

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweKiedy kawaler wybiera rozwódkę? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Kiedy kawaler wybiera rozwódkę? gość dziś Mam kolegę ok 40 lat, jest rozgarnięty, zaradny, tyle, że nie w moim typie(wysoki i zbyt szczupły), wygl. taki chłopięcy. I drążąc temat dlaczego to jest sam, trochę mi poopowiadał. Mianowicie był z 2 rozwódkami, jedna prosta babina, druga już wykształcona. Obie z dziećmi nastoletnimi. Z panną, którą był pół roku nie związał się, m.in twierdził, że go nie pociągała. Jak to jest panowie? Wypowiedzcie się jeśli macie ochotę. Wybrać kogoś z doskoku myślę, a nie chcieć kobiety bez balastu? Nie dziwię się, że jej (panny) nie chciał, bo niby wykształcona, ale taka próżna. jednakże ja wyczuwam, że jego pociągają tego typu kobiety, dojrzałe, z umiejętnościami może erotycznymi... I tak trochę się gościowi dziwię, szkoda mi go czasemusmiech.gif gość dziś debilka A ja uwazam te ten twój kawaler to istna męska k***a nic nie warta smiech.gif ma problem chłopina ze sobą Wez znajdz innego bo widocxnie tylko na takich bazuje ,takie go pociagaja smiech.gif inaccessible89 dziś Może po prostu nie czuje się dojrzały do małżeństwa i rodziny i ma nadzieję, że dzieciata rozwódka nie będzie wywierać na to presji. A SIN FOR HIM gość dziś wpis powyżej jest tak debilny i prostacki( napisany przez debila, który sam się określił), że nawet nie ma co komentować. gość dziś chodziło o wpis z 15.20 jako debilny gość dziś temat to dopiero infantylność , ty to musisz być inteligentna /y smiech.gifsmiech.gif szok , bidaczko z czym masz kłopot smiech.gif popierodlona k***o niech wybierze 10 rozwódek co tobie do tego ty szmatko Inne tematy z tej kategorii ZA CO SIEBIE LUBICIE ? Jak poderwać chłopaka? gość dziś smiech.gif cóż za wywód niedorozwojasmiech.gif psychopato :)

Gość gość
fajny temat, ale już ten ciul co ma k****a 2 cm w zwisie się wpieprza, olewać szmatławca, siedzi toto bo nikt nawet nie splunie na łachudrę:P

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweKiedy kawaler wybiera rozwódkę? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Kiedy kawaler wybiera rozwódkę? gość dziś Mam kolegę ok 40 lat, jest rozgarnięty, zaradny, tyle, że nie w moim typie(wysoki i zbyt szczupły), wygl. taki chłopięcy. I drążąc temat dlaczego to jest sam, trochę mi poopowiadał. Mianowicie był z 2 rozwódkami, jedna prosta babina, druga już wykształcona. Obie z dziećmi nastoletnimi. Z panną, którą był pół roku nie związał się, m.in twierdził, że go nie pociągała. Jak to jest panowie? Wypowiedzcie się jeśli macie ochotę. Wybrać kogoś z doskoku myślę, a nie chcieć kobiety bez balastu? Nie dziwię się, że jej (panny) nie chciał, bo niby wykształcona, ale taka próżna. jednakże ja wyczuwam, że jego pociągają tego typu kobiety, dojrzałe, z umiejętnościami może erotycznymi... I tak trochę się gościowi dziwię, szkoda mi go czasemusmiech.gif gość dziś debilka A ja uwazam te ten twój kawaler to istna męska k***a nic nie warta smiech.gif ma problem chłopina ze sobą Wez znajdz innego bo widocxnie tylko na takich bazuje ,takie go pociagaja smiech.gif inaccessible89 dziś Może po prostu nie czuje się dojrzały do małżeństwa i rodziny i ma nadzieję, że dzieciata rozwódka nie będzie wywierać na to presji. A SIN FOR HIM gość dziś wpis powyżej jest tak debilny i prostacki( napisany przez debila, który sam się określił), że nawet nie ma co komentować. gość dziś chodziło o wpis z 15.20 jako debilny gość dziś temat to dopiero infantylność , ty to musisz być inteligentna /y smiech.gifsmiech.gif szok , bidaczko z czym masz kłopot smiech.gif popierodlona k***o niech wybierze 10 rozwódek co tobie do tego ty szmatko Inne tematy z tej kategorii ZA CO SIEBIE LUBICIE ? Jak poderwać chłopaka? gość dziś smiech.gif cóż za wywód niedorozwojasmiech.gif tfuu :D męska kurfo :) nieudaczniku , łajzo :) i psychopato

Gość gość
Jest ostrożny i ma rację. Po co mu rozwódka z tysiącem problemów skoro może znaleść wolną, wykształconą z bogatego domu. Rozwódki się nadają na seks, bo są obeznane z tymi sprawami, ale na nic więcej.

Gość gość
ost.wpis, nie wiem czy ktoś dobrze doczytał, jaki ostrozny, skoro 2 rozwódki już miał. jego właśnie chyba tylko takie rajcują, a z pannami nie może się porozumieć