Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec nie chodzę na pogrzeby !!!!

Polecane posty

Gość gość

zdecydowałam i tak pozostanie

Gość gość
ja to samo, nie do bliskiej rodziny, za trudne

Gość gość
oprócz najbliższej oczywiście nie pójde do nikogo obcego :) !!!!

Gość gość
Jakis problem macie?

Gość gość
tak mielismy :D już sie pozbyliśmy , nie chodze na pogrzeby

Gość gość
Czasem nie ma, moim zdaniem, wyboru. Niedawno zmarła mi babcia, którą pochowano z pomocą zakładu pogrzebowego http://przymierze.olsztyn.pl/ i nawet nie wyobrażałam sobie bym nie pojawiła się na pogrzebie. Choćby by oddać szacunek zmarłej.

Gość gość
Też nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Nie tak dawno temu zmarł mi wujek którego pogrzeb zorganizował zakład http://pogrzeby-vektor.pl/ i wolałam przyjechać, choć miałam do przejechania pół Polski

Pogrzeby są bardzo trudne.... Ja nie mogę przestać płakać....nawet na pogrzebie nieznajomej osoby...

Gość gość
o jzzzuz ktoś moj watek wyala !!jakis głupek , po co to i tak pojde na zaden p[ogrzeb !

Gość gość
to nie idź. masz pietra bo na pogrzebie myślisz zawsze jak to będzie z tobą, piep/rznięta babo :P kultury ci zupełnie brak!

Gość gość
a co ma kultura do tego wszystkiego ! do głupków nie pójde nigdy !,kretynie ty :)) haha co za idiota wyżej :)

Gość gość
ty debilko, to nie chodź, szkoda ci na kwiatki? :D

Gość gość
pedofilu :) ani rozgi !

Gość gość
Do tej z 21:42 - ma i to wiele. Kulturalny człowiek nie boi się pójść na czyjś pogrzeb bo zdaje sobie sprawę, że jego też czeka kiedyś śmierć i własny pogrzeb. To, że ty nie chodzisz na pogrzeby i jeszcze tu o tym piszesz, świadczy o jakichś twoich zaburzeniach, a już na pewno o braku podstawowej wiedzy o savoir-vivre.

Gość gość
:) co ciebie boli? czego jeczysz? chodze do dobrych ludzi , takich którzy są wartościowi dla których liczy sie drugi człwoiek , neizależnie od tego czy wróg czy nie , wówczas cenię sobie takich .Nie znoszę łapiduchów , ludzi pustych ,ludzi szkalujących ,takich którzy wrogo nastawiaja innych ! Nie moge przetrawić wartości mamony tego całego łajna ,które stawia sie na piedestale ponad człowieka" !! Tej całej czarnej bryndzy i zła na plebaniach za którym stoja obłudnicy i głupcy!Nie znoszę krętaków i oszustów oraz kłamców oraz ruczaczy pospolitych bandzwołów, którzy nie maja sumienia nawet dla Boga rozumiesz to czy faszerujesz sie dalej tą twoją nędzną głupotą wsród wstydu i hanby jak sie z tym czujesz ?Dobrze ?to powodzenia

Gość gość
Nie rozumiem za bardzo problemu. Moim zdaniem jednak warto wybrać się na ostatnie pożegnanie zmarłej osoby. Ja wolę pamiętać o zmarłych. Jakiś czas temu zmarła mi babcia i z rodziną postawiliśmy jej nagrobek od firmy http://www.nagrobkibialystok.pl/ by ją dobrze upamiętnić

Gość gość
Ja tez nie chodze

a wam co? To się robi chyba z szacunku do osoby nikt wam nie każe chodzi do obcych

Gość gość
Ja też nie chodzę i wszyscy znajomi i rodzina o tym wiedzą. Pójdę na prywatne pożegnanie się ze zmarłą , bliską mi osobą sam na sam prywatnie ale udziału w szopce nie biorę. To jest mój wybór szacunku a co inni sobie pomyślą mi to rybka.