Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iaseksualna

czy istnieją takie związki?

Polecane posty

Gość iaseksualna

mam takie troche dziwne pytanie...otóż niestety jestem aseksualna, po prostu mnie to nie kręci a nawet jest męczarnią. no ale nie chcę też żyć sama i być starą panną z kotami ;) czy istnieją takie związki w których partner nie oczekuje seksu i zaspokaja się czymś innym np swoim fetyszem itp lub po prostu też jest aseksualny? zaznaczę jeszcze że nie interesują mnie żadne kontakty cielesne wliczając w to całowanie, dotykanie itp. co o tym sądzicie? :P

Gość gość
trudno ci bedzie znalezc takiego

Gość gość
to po co właściwie ci związek? żeby pogadać?

Gość gość
Ja jestem fetyszystą. Lubie wąchać bieliznę damską noszoną i szpilki noszone. Gdybyś mi takie dawała w związku, to mógłbym wejść w taki związek.

Gość iaseksualna
po prostu nie chce mieszkać sama ;) chciałabym mieć faceta żeby wychodzić z nim na spacery, do kina, oglądać razem filmy, grać w gry(tak, lubię gry :p) i po prostu z nim mieszkać. w sumie to chodzi mi o faceta-przyjaciela ale wiem że dla takiego "normalnego" faceta to będzie niefajne a ja nie chcę go męczyć w friendzone ;D

Gość gość
To sobie weź współlokatora jak nie chcesz mieszkać sama i znajdź sobie kolegę.

Gość gość1245
mi już nie staje więc by chyba sie nadał

Gość gość
Są takie związki, ale trudno znaleźć. No i lepiej aby facet też był aseksualny, inaczej będzie się męczył albo wcale by w związek nie wchodził albo też ty byś musiała "się poświęcać". Moja znajoma niedawno miała takiego faceta: przez prawie dwa lata nie zrobił w jej stronę żadnego gestu, ani całusów, ani macania, nic a nic, chociaż ona chciała inicjować. Koleś się nie przyznał, że jest aseksualny, więc ona myślała, że może gej, a z nią jest tylko dla pozorów ;) Teraz już zerwali.