Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia002

Nie stać mnie na wakacje!

Polecane posty

Gość Asia002

Jako dziecko nigdzie nie jeździłam. Bida w domu i zawsze byly jakies powazniejsze wydatki. Od 2 klasy liceum musialam dokladac sie do domowego budzetu. Po liceum wreszcie sie wyprowadzilam. OCH, jaka ja bylam szczesliwa, caly swiat stal przede mną otworem! A potem... Po 3 latach...Cale moje zarabione pieniadze ida na wynajem, oplaty i studia. Wszyscy gdzies jezdza - Grecja, Hiszpania lub Włochy. Skad bierzecie na to pieniądze? Braliscie kiedys kredyt na wakacje?

Gość WIKTOR1985
jak jesteś ładna mogę cie sponsorować skarbie podaj gg

Gość gość
Czy w dzisiejszym swiecie by gdzies pojechac trzeba d******y?

Gość Asia002
Po to by poznac nowe osoby, kulture. Odpoczac troche. Poleniuchowac.

Gość gość
jako dziecko też nie miałam wakacji i teraz też mnie nie stać- kredyt mieszkaniowy mnie wykańcza :(

Gość gość
Posłuchaj osiągnęłaś już bardzo dużo a osiągniesz więcej. Nie wszystko można mieć od razu. Może na początek zaplanuj wyjazd gdzieś w Polsce? Skończysz studia będziesz wyjeżdżała za granicę.

Gość gość
Nie bralam kredytu- jestem przeciwniczka brania kredytu. Pieniadze odkladam z wyplaty.

Gość gość
trzeba . u mnie było podobnie ,jak wyszłam za mąż to mąż miał mnie gdzieś bo pochodziłam z biedy mało zarabiałam itd rozwiodłam się sama sobie radzę pracuje dorabiam sprzątaniem ale jak porobie oplaty na nic juz nie starcza dla rodziny nie istnieje dla znajomych też bo nie mam kasy moje koleżanki znajdują sobie sponsorów ja nie potrafię byc od kogoś zależna więc jestem samotna warość człowieka zależy od zawartości portfela niestety

Gość gość
Mi wystArczAja nasze gory nie musze smazyc doopska w cieplych krajach.

Gość Asia002
Potem tez mnie czeka pewnie kredyt na mieszkanie... Co innego Polska, a co innego inne kraje. Marzą mi się cieplejsze rejony. Chce plazy! Wnerwia mnie to, ze sie nie obijam, pracuje, a i tak gowno z tego mam.

Gość gość
Tez tak mialam. Az pokochalam górskie wędrówki, uwielbiam gory

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
A z dziecmi to juz nigdzie nie wyjade :(

Gość Asia002
Jak to gdzie problem? Pomozcie mi jakos wyjsc z tej sytuacji... Jakie spomysly jak moge pojechac gdzies...

Gość gość
najpierw zarabiasz mało ale jak nabędziesz doświadczenia to kiedyś być może będzie cię stać i na mieszkanie i na wyjazdy. zazwyczaj ludzie ok. 30-tki zaczynają intensywnie podróżować. masz jeszcze czas.

Gość gość
odkładac miesięcznie jakąs okresoną kwote na ten cel - znaleźc dodatkowa prace, pomyślec jak się rozwinąc, dorobić czegoś więcej - rozejrzyj sie poszukaj inspiracji...

Gość gość
Widze tych wszystkich znajomych -opaleni, zadowoleni... A mi tak smutno.

Gość gość
To nieprawda, ze wszyscy wyjezdzaja, mieszkam w duzym miescie i ze studiow wyjezdza moze 10% osob, reszta pracuje albo siedzi u siebie w domu.

Gość Mania888
Ja brałam kredyt na wakacje i nie żałuję, bo spędziłam super czas w ciepłych krajach :) Obecnie mam kredyt konsolidacyjny, bo kredyt na wakacje połączyłam z kredytem hipotecznym i teraz mam mniejszą ratę, którą bez problemu miesięcznie spłacam. Także takie rozwiązanie nie jest niczym strasznym.

Gość weroniqque
można też wziąć sobie szybką chwilówkę. mi akurat trafiły się wczasy last minute, a pieniędzy na koncie na tamten moment było trochę brak no i decyzję trzeba było szybko podjąć.. i tak się zdecydowałam żeby pożyczyć te pieniądze, wybrałam lendon, bo pierwsza taka pożyczka jest bez opłat i rzeczywiście szybko miałam te pieniązki na koncie. wróciłam szczęśliwa i opalona i spłaciłam po wypłacie także można o czymś takim pomyśleć