Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiałek33434

Hej dziewczyny potrzebuję porady jak zagadać do dziewczyny

Polecane posty

Gość niesmiałek33434

na portalu randkowym ? tzn podoba mi sie jakaś taka :P no i nie wiem co jej napisać aby zwróciła na mnie uwagę, proszę o jakąś poradę bo jestem troche nieśmiały i nie wiem co napisać, a przecież nei napiszę "hej co tam"

Gość niesmiałek33434
hej napisze ktoś ?

jak będziesz nieśmiały to nic ci niepomoże. Nawde nietrzeba wymyślać nic skomplikowanego. Poprostu hej, wszedłem na twoj profil, jesteś bardzo ładną dziewczyną, masz piękne coś tam, lasce odrazu sie uruchomi mechanizm że temu kolesiowi sie podobam i pewnie będzie chciała zobaczyc jak wyglądasz, jak sie spodobasz to powinna z tobą pisać

Gość niesmiałek33434
no dobra dzięki, a jak sie odezwie to o czym z nią gadać ?

jak będziesz traktować rozmowe z dziewczyną jak męke do celu to nic z tego nie wyjdzie. Najważniejsze to być sobą, być luźnym, wtedy gadasz o wszystkim i o niczym i jeśli rozmowa się klei to super jeśi nie to poprostu niema chemi między wami

Gość niesmiałek33434
acha no dzięki czyli gadać o pierdołach ?

Gość niesmiałek33434
a dziewczyny lubią jak ktoś sie chwali czymś czy lepiej być skromnym ?

oj chłopie widze że zielonego pojęcia o laskach niemasz. Jasne że lepiej być skromnym. Poczytaj troche, komplementuj dziewczyny, nawet wal im ściemy, bajeruj ale z wyczuciem, jak będziesz nadmiernie przesadzał to sie skapują. Musisz zachowac balans. Nie rób lasce przesłuchania, jak z nią gadasz to troche podpytuj a troche mów sam od siebie żeby ta rozmowa była 50 na 50. Każda laska sie znudzi albo wkurzy jak będziesz zadawał jej same pytania albo gdy bedziesz gadał tylko o sobie. Powodzenia z tematem. Laski są łatwe pamiętaj o tym :)

Gość gość
Przede wszystkim nie udawaj, nie za bardzo:) napisz normalnie, spodobalas mi sie, wydajesz sie byc fajna itp. Rozmowa sie sama rozwinie. Ona o cos zapyta, Ty odpowiesz. Nie zgrywaj nie wiadomo kogo:)

Gość gość
o ile ci odpisze :D na takich portalach odpisuje 1 na 10