Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta swinskie lby zaniosla do meczetu

Polecane posty

Gość gość

w wawie ojoj kurde nie wolno tego robic ale mam glupiego smajla na buzi jak to czytam. odwazna jest. no jak tak mozna? help!!!nie moge powstrzymac sie od smiechu choc to karane i wiem ze tak nie mozna.

Gość gość
Odważna kobieta, oby takich więcej :) bardzo dobrze zrobiła, duma mnie rozpiera. Możecie mówić co chcecie, ale Polacy to jednak bardzo odważny naród i kiedy Francuzi boją się wychodzić z domu, to my podrzucamy świnskie łby do meczetu :) tak trzymac!!

Gość gość
ja toleruje inne religie oprocz satanizmu. ale neistety islamu nie lubie.przeraza mnie to.

Gość gość
Ludziki, nie pier/dol/ta tylko róbcie to samo zamiast czekać aby inni coś za was zrobili. Zamiast być hipokrytami, i klaskając w ukryciu swoich mieszkań... zdobądźcie się na odwagę i takie same czyny (dla nas to tylko mięso) Zamiast poklasków w zaciszu, róbcie to samo i tak samo. Rzeźnicy pomogą.

Gość gość
Czyli meczet do rozbiórki :D Został skażony nieczystym zwierzęciem. Przecież zakopywanie świnkich łbów jest standartem w innych krajach w czasie budowy meczetu gdy robotników nie ma czyli w niedziele zwykle.

Gość gość
we Francji nikt by się na to nie odważył, bo tam ta niezwykle liczna, miłująca pokój i bliźnich mniejszość raz - dwa by delikwenta wyśledziła i pozbawiła kapitelu ciała za pomocą maczety; nawet za dnia na środku ulicy