Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawilem żonę dla nowej laseczki

Polecane posty

Gość gość

Ciężko było bo żona miała duże mieszkanie ale jest jeden plusik , bo druga ma cały dom i w parterze zrobiłem sobie biuro. Wiec nawet lepiej. Nowa zonka mlodsza o 20 latek.Laseczki chętnie się dziela kasa żeby tylko mieć męża i moc się pochwalić kolezaneczkom. Wrzuca sobie te fotki na fejsbuczka ze slubu , że tak kochamy się jak w operze mydlanej. Zonka młoda, w mini chodzi i prezentuje swoje walory, szczęśliwa bo już trochę wiedla z samotności. 35 latek a tu ani mezusia ani dzieciaczka. Także mowie wam że my faceci uprzywilejowani jesteśmy, każda możemy mieć za parę bajerów o milosci. Zakochana kobieta odda wszystko i jeszcze zajmie się mezusiem. Aaa i jeszcze mi samochód wzięła na raty bo ja taki biedny po rozwodzie obciążony alimentami

Gość gość
Chetnie bym ci fiuta i jaja urwal to by ci sie odechcialo sprzatac mi laski spod nosa!

Gość gość
Ma się ten bajer

Gość gość
marzenia starego, zakompleksionego pryka ;-(

Gość gość
Ty durny fiucie! Żonę zdradził dla młodszej!:O

Gość gość
Mówię wam jak ciagnie, jak odkurzacz. :)

Gość gość
Sukinsyn

Gość gość
Wy kobietki przechlapane macie bo nie każdy garnek ma swoją pokrywkę. Dla nas facetów liczy się uroda,młodość i bezproblemowa egzystencja. Wygoda za frajer. Docencie to co mówię bo ja wam mówię prawdę