Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie dla refundacji in vitro

Dlaczego ja mam płacić ze swoich pieniędzy za refundację in vitro?

Polecane posty

Dlaczego mam ponosić konsekwencje tego, że jakaś lala w wieku 40 lat się obudziła i nagle chce mieć dziecko? Czemu mam płacić za błędy kobiet, które wcześniej miały aborcję oraz łykały pigułki po stosunku, a teraz mają problem z zajściem? Jak ktoś chce in vitro, to proszę bardzo - trzeba zakasać rękawy i samemu płacić, a nie żerować na cudzych pieniądzach.

Gość gość
a dlaczego mamy utrzymywac czarnych ****ajacych ministrantów bydlaków? czy jakieś qrwy stare szmaciska ? niech sie walą !

Ksiądz jest zazwyczaj porządniejszym człowiekiem od panienki, która miała aborcję i łykała pigułki po, bo zdarzały się jej wyskoki z przypadkowymi partnerami.

I też zazwyczaj jest człowiekiem mądrzejszym, bardziej inteligentnym i kulturalnym.

Gość gość
I też zazwyczaj jest człowiekiem mądrzejszym, bardziej inteligentnym i kulturalnym. buahahahhahah matka wie,że ćpiesz?

Gość gość
no ! ksiadz jest łajdakiem nr 1 złodziej i psychopata , pijak ******cz pedofile ,słysząłes pewnie nagminnie o takich panach :D teraz jest wysyp bpo łajno szatana -jest na czasie .boga nie ma jest czarny s******l okradajacy i manipulucayc ludzi , ludzie są bardziej wykształceni niż taki z niudacznik i śmieja sie z głupka który wypowiada sie jak nacpany :D ni to kij ni drewno

Gość gość
utrzymywać czarne dupska? frajerów niech utrzymuje ich koleś biskup który kryje ich przestepstwa ! k********y j****e , nienawidze tych c*****w zbebzonami !rodziny ich sie wypierają ! kasa przezarła im móżdzki :D

Księża zazwyczaj znają po kilka języków obcych.

Gość gość
- a dlaczego ja , będąc ateista,, muszę z własnych podatków współfinansować nauczanie religii w szkołach i budowe kolejnej swiatyni opatrzności???

A kobieta, która najpierw się puszczała, a potem skrobała to potwór i bestia.

Gość gość
''Ksiądz jest zazwyczaj porządniejszym człowiekiem ''- no, oczywiście, wybitne przykłady PORZĄDNYCH ksiezy to WESOŁOWSKI i GIL, oraz Paetz:D:D

Gość gość
hahaa dokładnie Wesołowski Goredek lewizna Misiak

W każdej grupie społecznej jest jakiś margines pedofilów, natomiast zazwyczaj księża to kulturalni i wykształceni, ciepli i serdeczni ludzie, a kobiety po aborcji to często dyskotekowe siksy.

przerżnął mnie biskup w tylec i młody alumn co w tym złego? nie widze nic złegow dymaniu ministrantów

Gość gość
od panienki, która miała aborcję i łykała pigułki po, bo zdarzały się jej wyskoki z przypadkowymi partnerami.taka kobieta raczej nie chce miec dzieci, skoro miała aborcje:D:D:D in vitro przeważnie maja pary, które mimo wieloletnich starań i leczenia niepłodności, decydują się, by w końcu mieć dziecko. Aże dochodzą już 40 stki? bo zaczeły sie starać po studiach- plus minus 25 r. życia, potem kilka lat próbowały normalnie.... potem w końcu musiały namówic partnerów na leczenie itd...

Gość gość
bo te dzieci potem beda pracowac na ciebie

Gość gość
dzisiaj starszy pan z rady parafialnej opowiadał jak to wioch huczała :D jak to głupi oprysz proboszcz niedojrzały chłopczyck przygodował sie notorycznie z qrwą starą mendą w całym powiecie ! gratuluje mądrości a niedojrzałości ty frajerze w sukni !tfffuuu

Gość gość
W każdej grupie społecznej jest jakiś margines pedofilów- JASNE, tyle,że KAŻDY pedofil z każdej innej grupy poza kapłanami, jak zostaje złapany, to idzie pod sąd i do więzienia, a nie jest ukrywany, jak księża pedofile, na innych kontynentach, innych parafiach a ich" wyczyny" są wyciszane i tuszowane.

Gość gość
Ja nie wiem czemu mam finansować kościoły i księży. A znam pary, które miały in vitro i nie sa to żadne puszczalskie lale po aborcji tylko kobiety, które wiele lat starały się o dziecko naturalnie...

Gość gość
zaraz usłyszymy, że dzieci z in vitro sa be , bo mają bruzdy:D:D a co poniektórzy księża , senatorzy itp. to niestety, nie maja żadnych bruzd - na mózgu, ten to mózg bowiem maja gładziutki jak łysina

Gość gość
cała parafia ma pośmiewisko z tej zcyrku z tego maolowanego klowna :D :D wykształceni ludzie opowiadaja takie historyjki :)))))) sie uśmiałam haha o plebanie i jego qrfie :D:D: D plaża :D:D haha

Gość gość
A dlaczego ja mam płacić składki za Twoje leczenie, skoro jestem okazem zdrowia i nie chodze do lekarza?

Gość gość
zyjesz w takim kraju to masz obowaizek ,głupcze! płacić z naszych kieszeni wykrada nam kler kase

Gość gość
a nie burzysz sie ty wyżej osiołku że płącisz podatki za przestpeców za nierobów to ty tez utrzymujesz takich :D

Gość gość
a dlaczego ja mam płacić podatki na jakieś becikowe, przecież każdy powinien swoje dzieci sam utrzymywać. I tak można bez końca. Autor/autorka tego tematu to zwykły debil.

Gość gość
a dlaczego z moich podatków idzie na szkoły skoro nie mam dzieci??? i dlaczego z moich podatków idzie na szpitale skoro jestem zdrowa???

Gość gość
Dlaczego ja z moich podatkó mam płacić za ueukację autora, skoro widać,ze to pieniądze stracone? Nie chcę płacić za każdego debila w tym kraju, a jednak płacę, wieć autor zapłąci za in vitro, tak ja ja płacę za niego. Nikt mnie nie tyta za kogo chcę płacić, autora też nie będzie.

Gość gość
no, im wyższe podatki tym więcej forsy maja w rękach ci, co na nich pracujemy a oni nami rządzą. a będą rosły.