Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzikx

Chłopacy nie chcą związku ze mną

Polecane posty

Witam, pisze tu pierwszy raz i chciałam się kogoś zapytać czy jest cos ze mną nie tak. Nigdy jeszcze nie miałam chłopaka lecz mogłam mieć ale nie byłam nimi zainteresowana. Moje życie towarzyskie bardzo mi odpowiada, Często chodzę na domówk, imprezy. Przynajmniej raz w tygodniu. Chłopacy mozna powiedziec interesują się mną, chcą się ze mną całować, a czasami coś więcej, ale ja nie jestem jeszcze gotowa. Denerwuje mnie takie coś że pisze z chłopakiem msc a potem się okazuję żebym nie robiła sobie nadzieji. Chłopacy często na mnie zerkają, lubia ze mną gadać raz się całować i to koniec naszej relacji. Niestety w moim otoczeniu są sami tacy "łowcy" którzy chcą mieć jak najwięcej lasek, ale moja koleżanka sobie znalazła takie i się dla niej zmienił , a dla mnie nikt nie może tego zrobić. Jak poznam w miare normalniego chłopaka okazuje się że jest taki jak inni. Widaje mi się że dla mnie tacy są a nie dla moim koleżanek... Chcialabym to jakoś zmienić prosze doradźcie mi coś...

Gość gość
moze sprobuj z dziewczynami🖐️

Gość gość
Pewnie jestes stara i brzydka

Gość gość
Mnóstwo jest wokół chłopaków, kórym chodzi tylko o jedno, nie martw się, nie tylko Ciebie to dotyczy, tylko tak Ci się wydaje :) w końcu się taki trafi, który będzie się Tobą interesował jako osobą, tylko pamiętaj żeby nie robić nic wbrew sobie i pamiętaj, żeby wiedzieć, że to Ty jesteś najwazniejsza i nie mieć niskiego poczucia własnej wartości :) bo odnoszę wrażenie, że troszkę masz :P