Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica to skarb tak samo jak prawiczek

Polecane posty

Gość gość

tak

Gość gość
olać to ja już szarpałem największe dajki i fajnie się szarpało nie było luzów nigdzie fajnie się prowadziła ;)

Gość gość
Tak ja cnotka maz prawiczek jestesmy czysci. Pelne otwarcie na partnera jest nawet przy kazdym badaniu u ginekologa i wspieral porody,bo intymnosc to ja i maz!

Gość gość
Tak, zgadzam się. Niestety coraz rzadszy...a to tak wieli skarb, taka wspaniała godność i czystość. Szkoda że teraz ludzie są do tego tak negatywnie nastawieni, zupełnie tego nie rozumiem. To chyba osobista decyzja każdego człowieka, więc dlaczego wszyscy robią na to taką nagonkę, jakby to jakiś wstyd był?

Gość gość
nie jest wstyd, w odpowiednim wieku, ale dziewica po 30stce i dalej to nawet dzieci mogą wyjść jakieś nie tego (z wadą genetyczną) faceci też sperme mają lepsza jak młodzi są

Gość gość
01.09 tak w całości się zgadzam ze wpisem bo również byliśmy bez byłych i mąż przy porodach i badaniach. Badanie bez osoby bliskiej u faceta ginekologa jest ryzykiem bo może skończyć się molestowaniem czy nawet gwałtem jak pacjentki opisuje pacjentka....... Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek...