Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmaty z syfami

Baby to szmaty i roznosicielki chorób wenerycznych

Polecane posty

Gość szmaty z syfami

roznoszą syfy po całym mieście, 90% nie wie że coś złapało bo nie ma objaw, co za chu/jowe czasy

Gość gość
czego ma się bać normalnie idę do niej płace jej idzie się pod prysznic ona robi to samo myju myju i akcja po wszystkim kolejny prysznic ;) czyściejsze od żon i bardziej zadbane i pachnące lepiej ubrane i tyle w temacie ;p

Gość gość
wiesz co to choroba weneryczna???

Gość gość
jeszcze nie złapałem a często korzystam i jestem zadowolony

Gość gość
gość dziś czego ma się bać normalnie idę do niej płace jej idzie się pod prysznic ona robi to samo myju myju i akcja po wszystkim kolejny prysznic oczko.gif czyściejsze od żon i bardziej zadbane i pachnące lepiej ubrane i tyle w temacie ;p x Debilu, na wenere mydło nie pomoże.

Gość gość
nie mam dziewczyny więc nikogo nie zdradzam ;) tam nic nie złapię nie bój się nie pierwszy raz korzystam

Gość gość
są choroby weneryczne na które guma nie zabezpiecza, żółtaczka to jedna z nich, także opryszczka

Gość gość
A autor to debil do potęgi, czego się spodziewasz? Kwiatuszków?Musisz swoim kolegom, korzystającym z usług tych samych panienek, przekazać by nie popychali wszystkiego co się rusza i nie ucieka na drzewo. Aids, jest wirusem pochodzącym od małpy,jakiś debil zwyczajnie w w*****ał małpę, co to będzie kiedy dołączą do nas kozojebcy.

Gość gość
weź tyle lat już chodzę już downo powinienem mieć parchy na twarzy od minetek nic nie mam ;)

Gość gość
Jak zabawnie będzie, kiedy nie ku/rwa a przyszła żonka p[oczęstuje wirusem. Nie życzę,żeby nie było.

Gość gość
ja to bym chciał dziewczynę pracującą jako prostytutka i co lubi sobie zajarać dobrego wąsa ;)

Gość gość
Takich na pęczki, wystarczy wyjść na ulicę. A profesjonalistki pewnie wiesz gdzie szukać:D.

Gość gość
mam taką jedną co do niej częściej chodzę na numerek będę musiał kiedyś się z nią prywatnie spotkać a chłopaka nie ma więc można zagadać a ładna jest

Gość gość
Nie przeszkadza ci, że jest ogólnodostępna? A zresztą g/ówno mnie to obchodzi .

Gość gość
nawet lejąc syf do morza kiedyś ten syf się uzbiera, to samo z cip/skami co setki kuta/sów w nie pakowało, dlatego TYLKO DZIEWICE

Gość gość
jakoś nie specjalnie mi by to przeszkadzało przynajmniej pracuje ;)

Gość gość
gość dziś nawet lejąc syf do morza kiedyś ten syf się uzbiera, to samo z cip/skami co setki kuta/sów w nie pakowało, dlatego TYLKO DZIEWICE x A syf wywodzi się z k***s/ów, tępy kutafonuie.Prawda jest taka, nie ma popytu nie ma podaży. Gdyby nie zbereźnicy, najstarszy zawód świata nigdy nie narodziłby się. Zwyrodnialcy,to wasza wina, że istnieje twór zwany k//u rw/ą. Dobrej nocy bydlaki.

Gość gość
czego się czepiasz że chodzę na prostytutki jak nie miałem nigdy dziewczyny

Gość gość
dlaczego one dają doopy za kase? faceci tego nie robią

Gość gość
faceci też dają za kasę ;)

Gość gość
Ja tam od zawsze miałem słabość do tych cukiereczków. Od pięciu lat spotykam się z siedmioma tego typu specjalistkami, nie ze wszystkimi na raz ale duety często uskuteczniam, (Przez te pięć lat odwiedziłem ich znacznie więcej ale te przypadły mi do gustu na tyle, że odwiedzam je regularnie.) jestem w pełni usatysfakcjonowany, nawet można by powiedzieć, ze sie zaprzyjaźniliśmy:) Co i raz pojawiają się nowe oferty więc sie testuje, nie tylko seks wchodzi w gre, minetka bdsm, francuskie pocałunki, przeżycia warte każdej złotówki i jakoś nic mi nie dolega, ostatnio robiłem badania i nic mi Panie nie sprzedały oprócz rozkoszy i namiętności. P.S. nie przejmuje się tym, ilu klientów obsłużyły, liczy się to, że kiedy mnie obsługują jestem całkowicie usatysfakcjonowany, z żadną dziewczyna którą miałem na stałe nie czułem się tak spełniony jak przy tych czarodziejkach. Jeśli ktoś ma mnie za zwyrodnialca to jego problem, pewnie tkwi w nieszczęśliwym związku i żona mu nie daję.