Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moonika22

Obsesja na punkcie seksu oralnego

Polecane posty

Gość Moonika22

Hej. Raczej nie korzystam z forów, ale teraz potrzebuję opinii a nie bardzo mam do kogo się zwrócić... Chodzi o to, że od początku miesiąca wraz z chłopakiem wynajmujemy mieszkanie i wydaje mi się, że on ma obsesje na punkcie seksu oralnego. Zawsze lubił gdy go tam całowałam, ja też to lubię, tyle, że odkąd mieszkamy sami coraz częściej się tego domaga. Odnoszę wrażenie, że zastąpił tym masturbację. Wiem, że to wszystko dziwnie brzmi... Ale chodzi o to, że on po kilka razy dziennie próbuje doprowadzić do zbliżenia. Na początku bardzo mi się to podobało bo jesteśmy razem przeszło dwa lata i on wciąż bardzo mnie pożąda. Problem w tym, że gdy coś zaczyna się dziać między nami to on za każdym razem rozgrywa to tak, że kończy się lodem. W dodatku to najczęściej kończy całe zbliżenie i ja zostaję niezaspokojona. Ostatnimi czasy rano nawet nie bawi się w żadne gierki tylko bezpośrednio prosi o loda "na dobry początek dnia". Najgorsze jest to, że on już prawie wcale nie inicjuje seksu. Natomiast gdy uda mi się go do tego zmotywować to jest na prawdę dobrze. Bardzo długo wytrzymuje, co bardzo mi się zawsze podobało, ale jedynie sporadycznie dochodzi podczas samego seksu. Zazwyczaj jest tak, że by doszedł muszę mu obciągnąć. Kiedyś nie zwracałam na to uwagi, jednak teraz wydaje mi się to bardzo dziwne. Dodam, że oczywiście próbowałam z nim rozmawiać na ten temat, ale on zawsze obraca to w żart i mówi, że po prostu uwielbia gdy to robię. Kiedyś na prawdę sama bardzo to lubiłam, teraz czuję się uprzedmiotowiona i zaniedbana... Może mi ktoś doradzić jak się uporać z tym problemem? A może to jest normalne i przejdzie po dłuższym czasie wspólnego mieszkania? Czy Wy / Wasi faceci także wolą loda od seksu?

Gość gość
Cześć sam jestem 21 letnim facetem tez mam podobnie do Twojego faceta ale nie aż tak. Uwielbiam gdy moja 24 letnia dziewczyna mi robi loda ale raczej prawie nigdy jej nie mowie żeby mi zrobiła ale nie tak wprost. Prawie zawsze jest to grą wstępną przed sexem i praktycznie zawsze jej się odwdzienczam może tylko kilka razy w naszym rocznym związku się zdarzyło żeby zrobiła mi tylko loda bez stosunku.

Gość gość
Tez mam taką małą obsesję na punkcie lodzika nie raz kłótnie były z tego powodu rzucała się ze lód i lód i ze nie chce jej się tego zawsze robić. Ale sądzę że jesteś za miękka i powinnaś mu powiedzieć ze mu nie będziesz tego robić gdy on ci nie robi minetki albo bez sexu powiedz ze czasem jak będziesz miała na to ochotę. Poprostu nie rób i tyle postaw warunki i się ich trzymaj.