Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katta334

Jakie pieluchy dla 1miesięczneg dziecka?(lub inny prezent dla dziecka koleżanki)

Polecane posty

Gość katta334

Idę w gości do koleżanki która niedawno urodziła dziecko. Chce jej kupić pieluchy ale nie wiem jakie. Nie wiem jak duże jest dziecko ale oboje rodzice sa bardzo wysocy więc na pewno małe nie jest. Albo co innego praktycznego można dać?

Gość gość
mysle ze dwojki mozesz kupic. pewnie nie jest jeszcze takie duze. napisze Ci co moje dziecko dostalo: podgrzewacz do butelek termometr bezdotykowy karuzele do lozeczka lalke pozytywke mnostwo ubranek kolorowe pieluszka flanelowe smoczki plyn do kapieli emolium mokre chusteczki pampersy

Gość gość
Ubranka. Chyba że wiesz, że już ma tego pełno, to odpada. Jakiś kocyk fajny, karuzelę nad łóżeczko. Pampersy bardzo praktyczne. Wśród mojej rodziny i znajomych, to był najbardziej pożądany prezent (bo ciuchów już wcześniej mieli pełno). Raczej 2 (ale możesz spytać) i nie chcę robić reklamy, ale często słyszę, że te z biedronki DADA są bardzo fajne (ponoć - ale nie wiem na pewno - to ta sama firma co pampers, ale tańsza, takie plotki słyszałam), dużo osób je poleca, więc coś musi w tym być. Też zależy jak blisko jesteście, bo może mówiła, że czegoś jej brakuje? Termometru do wanienki? Czy czegoś.

Gość gość
ta z 16.40 uzywamy pieluszek dady i jestesmy z nich zadowoleni. Malutka nie ma zadnych problemow a jak dostalismy pieluchy z pampersa to Mala je przesikiwala. Dostala jeszcze kocyk. Ja najbardziej bylam zadowolona z pampersow, kocyka i ubranek