Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grubaski moga się podobać mężczyznom?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Z moich obserwacji tak. Mam koleanżki grubaski i mają atrakcyjnych facetów a ja piękna i szczupła jestem sama i jestem dziewicą

Gość gość
A ja zauważyłam, że tylko szczupłe z dużym biustem mają powodzenie. Ja przy wzroście 165 ważę 49 kg, mam miseczkę C a niektórzy mężczyźni na ulicy wyzywają mnie od grubasów, świń, pasztetów. Jedynym mężczyzną, któremu się spodobałam, to mój narzeczony.

Gość gość
a ja piękna i szczupła jestem sama i jestem dziewicą a skąd ktoś może wiedzieć , że jesteś sama ? Pewnie się ukrywasz .. Jakbyś pokazała tzytzki to nie byłabyś sama ..

Gość prawictwo pospolite 193
jasne , że grubaski mogą sie podobać , ale ... najczęsciej facetom , którzy są otyli .. Moja otyła sąsiadka ma otyłego faceta.. Jakbym bym ważył 105 kg , to pewnie tez wolałbym otyłe od szczupłych .

Gość gość
A ja widzę dużo takich par -on patyk -ona hipcio

Gość gość
A ja się zastanawiam jakim cudem knury a'la Kraśko z Rolnik szuka żony podobają się kobietom ...

a ja znam duzo par ona 95 kg , on 115 kg kilka moich sąsiadek , które sa wlasnie sa otyłe mają mężów pod 100 kg

Gość gość
Na Onecie jest taki filmik -jak to ona wielce chciała schudnąć przed ślubem - oglądałam tą parę z niesmakiem . Mają ładne twarze ale ta tusza ...

Gość gość
Sa faceci którzy to nawet lubią,ja się do nich nie zaliczam.

Gość gość
Mieszka w przyczepie żyje na zasiłku i ma grubą żonę to stereotyp typowego amerykańskiego nieudacznika:P

>>>jasne , że grubaski mogą sie podobać , ale ... najczęsciej facetom , którzy są otyli .. Moja otyła sąsiadka ma otyłego faceta.. Jakbym bym ważył 105 kg , to pewnie tez wolałbym otyłe od szczupłych .<<< x Biedny, niedorozwinięty prawiczku, x czerpiący całą wiedzę o świecie z mediów: x gdy Twoich rodziców wkurzy wreszcie lenistwo i debilizm ich 30-stoletniego synalka i WYRZUCĄ Cię wreszcie na ulicę, x to będziesz miał możliwość osobistego zaobserwowania prostej reguły: x obok każdej (prawie) pulchnej kobiety, podąża jej CHUDY jak patyk mąż (lub narzeczony).

>>>Mieszka w przyczepie żyje na zasiłku i ma grubą żonę to stereotyp typowego amerykańskiego nieudacznika<<< x Bo w _meryce grubas jest najczęściej posłusznym mediom tępakiem, żrącym to, co dadzą mu w fastfoodzie. x Takim samym TĘPYM IDIOTĄ, jest mieszkaniec Polski, nabijający się z każdej pulchnej dziewczyny :(. x I jeden i drugi, pomyślunku własnego nie ma, a wzorce życia czerpie z ekranu :(.

Gość gość
gość dziś A ja się zastanawiam jakim cudem knury a'la Kraśko z Rolnik szuka żony podobają się kobietom ... x Też nie wiem a tacy jak ja są sami 180 cm wzrostu 75 kg, mało tłuszczu więcej mięśni brzuch prawie płaski. Kobiety wolą faceta większego od siebie bo przy szczupłych dostają kompleksów alb uważają, że szczupły facet jest niemęski bo szczuplejszy niż ona.

Gość gość
Niech żyją grubaski,niech żyją

ale powiem wam , ze mnie nie denerwują kobiety które waża 70 kg - najbardziej wkurzają mnie te ktore mają 120 kg nie wiem dlaczego , ale agresywny sie robie jak widze 120 kg kobietę , która chodzi w bikini po plaży Moze ludzie nie chca oglądac takiego ciała ? Wiec wypadałoby zalozyc spodnie mimo ze jest lato Jak chce chodzić w bikini taka panna ktora ma 120 kg to niech to robi , ale na wlasnym podwórku wokół wlasnego domu , bo tam nie musi nikt ogladac jej kształtów ta przynajmniej ma spodnie , chociaz moglaby dluzą bluze zalozyć. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_EGTbQ9L6vEZeC9t9AiqiqXpuxcREA5adALn8zEKAfY67NSS0lQ

Gość gość
prawictwo pospolite debilu drogi, jak nie masz ochoty ogladac 120kilowych cial, to nie wychodz z domu. Moze ta pani nie ma ochoty ogladac takiego wymoczka jak ty, a jest do tego zmuszona rowniez...

ale jakby taka 120 kg była w stringach obok mnie w miejscu publicznym, to bym się zdenerwował. Bo to jest brak szacunku .

Gość gość
Mało która 120 plus odważy się na bikini ...ale może się mylę

nie , no jakby panna ktora ma 70 kg była w stringach to bym się raczej nie zdenerwował ale 150 kg w stringach to przegięcie moim zdaniem,, Chyba ze wy myslicie inacze ?j.. JAkbym spotkal taka co ma 150 kg w stringach to poszedlbym na drugi koniec plaży, 1 kilometr dalej , by mi nie zatruwała wypoczynku

Gość gość
Tak moj facet umawia sie na piwko z 85 kg babą, mimo moich próśb , wiec gdyby na nią nie leciał to by nie szedł .

Gość gość
gość dziś A ja zauważyłam, że tylko szczupłe z dużym biustem mają powodzenie. Ja przy wzroście 165 ważę 49 kg, mam miseczkę C a niektórzy mężczyźni na ulicy wyzywają mnie od grubasów, świń, pasztetów. Jedynym mężczyzną, któremu się spodobałam, to mój narzeczony. x o kur... ,to ja ważę 80 kg i jeszcze żaden facet nie wyzwał mnie od pasztetów czy grubasów,fakt nie mam powodzenia ale i nikt mnie nie wyzywa ! gdzie Ty mieszkasz ?

>>>gdzie Ty mieszkasz ?<<< x naprzeciw prawictwa pospolitego :D :D :D.

>>>najbardziej wkurzają mnie te ktore mają 120 kg nie wiem dlaczego , ale agresywny sie robie jak widze 120 kg kobietę , która chodzi w bikini po plaży<<< x Bo Ci wreszcie STAJE :P :P :P, x a Ty się tego wstydzisz PIERDOŁO :D :D :D. x >>>Moze ludzie nie chca oglądac takiego ciała ?<<< x To niech sobie PRYWATNĄ PLAŻĘ wynajmą i z publicznej spierd_lają :D :D :D. x >>>Wiec wypadałoby zalozyc spodnie mimo ze jest lato<<< x Od kiedy to niewychodzący z domu ciul, na utrzymaniu rodziców, ma decydować, jak ludzie mają się ubierać ? Spadaj do swoich jpg zboczeńcu ! ! !

>>>ale jakby taka 120 kg była w stringach obok mnie w miejscu publicznym, to bym się zdenerwował. Bo to jest brak szacunku .<<< x Ty ZOCZONY CIULU, x nie masz pojęcia, x co oznacza szacunek do drugiego człowieka. x Akurat Ty, wcale na niego nie zasługujesz :(.