Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje z rodzicami 28 lat

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie o chłopaku 28 letnim który na wakacje jedzie z rodzicami? z mamą tatą i siostrą

Gość gość
nic ? , że nie ma dziewczyny i zabiera rodzine na wakacje ?

Gość gość
jakby chciał to dziewczyna by pojechała ale on wolał z rodzicami

Gość gość
idiotyczne

Gość gość
Aj tam, czasami trzeba tez z rodzinka pojechać:)

Gość gość
Widocznie ma bardzo dobre relacje z wlasna rodzina. Tylko pozazdroscic.

Gość Stary Kawaler Wacek
Dobrze że jeszcze z siostrą , bo to trochę ciapowate , wiem coś o tym bo jechać iść gdzieś sam np . na stadion , imprezę to jest żałosne i się wyglądasz jak debil.

Gość gość
przesadzasz :-)

Gość gość
ciapowate jak najbardziej !!

a kto finansuje on czy rodzice? dlaczego jak m dziewcyzne to nie zabierze ją ze sobą i rodziną?

Gość gość
Ja mam rodzinę, mam 29 lat. Regularnie chodzę z ojcem na mecze, bo lubimy piłkę i to jest ciapowate? Wy jesteście wszyscy idiotami na tym forum...

Gość gość
ciapowate to może niezbyt właściwe słowo.Rzekłbym typowo pedalskie i mazgajskie zachowanie chodzić z ojcem na obsrane meczyki,co,może jeszcze cię tatuś trzyma za raczkę i lodziki kupuję,co?

Gość gość
Dziecinne...

Gość gość
Trochę nie ten wiek. ;) Ja pod koniec sierpnia wybieram się z chłopakiem do szwecji promem na który zarezerwowaliśmy bilety przez http://www.promy.botrans.eu/ i nie wyobrażamy sobie by w naszym wieku mielibyśmy jechać na taki wyjazd z rodzicami

Gość gość
Czy ten chłopak nazywa się Piotr W.? :P

Jesli nie ma dziewczyny ani znajomych to ok. Lepiej jechać z rodzicami niz siedzieć samemu w domu, ale jeśli ma dziewczynę czy inne propozycje spędzenia urlopu---->to maminsynek.

Gość gość
Ja znam taka rodzine/pare ktora jest po rozwodzie ale co roku jada wspolnie na wakacje z 20 letnia corka.Robia to dla jej dobra. Rozumiem gdyby dziecko mialo 5 czy 10 lat wtedy mozna mowic ze mimo rozwodu jedziemy razem dla jej dobra :D Ci rodzice wiecznie sie kloca ale 20 letnia dzidzia chce zeby mama i tata z nia na wakacje jezdzili:/

Gość gość
A dodam jeszcze ze gdy ojciec tej dziewczyny probuje ulozyc sobie zycie z kims innym to coreczka jest chora i bardzo to przezywa.

Gość gość
są takie Rodziny które po prostu, w dorosłym życiu, "kolegują się " ze sobą. Co w tym złego, że ojciec może z dorosłym synem mieć taką samą pasję( np. piłka nożna) Czy rodzice śa tylko do podcierania noska i płacenia rachunków? Jak taki dorośnie to nawet b.super ze nie widzi w rodzicu starego zgreda tylko partnera dolnego do tego aby raz na jakiś czas iść, pojechać razem. Ten kto tego nie rozumie wyszedł z innej rodziny i tyle w temacie. A czy to jego rodzina jest gorsza( głupsza , ciapowata) to już kwestia optyki:-)i ...wspomnień, kultury, wdzięczności, jakości życia. Może matce zależy na wspólnych wakacjach z rodziną póki jeszcze młodzi są singlami i synowi to nie robi większej trudności niż innym "twardym facetom"

Gość gość
autor pyta nie o singla a o zajetego faceta, ktory woli jechac na urlop z rodzina