Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie na temat ustepowania miejsca stara babcia vs kobieta w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Która powinna ustąpić której?

Gość gość
Kobieta w ciąży powinna ustąpić starszej Pani. Ciąża to nie choroba - stan przejściowy. Starość jest nieunikniona i bez odwrotu;)

Gość gość
Zależy jeszcze jaka ta starsza Pani jak ja byłam w ciąży to idąc po bazarku zostałam szarpnieta przez taką dewote bo sie spieszyla na kolejne stoisko nawet przepraszam nie usłyszałam udawala ze sie nic nie stalo następna znowu czekała na busa narzekala jaka to chora a jak przyjechał bus to z********ala jak mały samochodzik i ludziom nogi laska podcinala ale jak widzę że stoi taka babunia biedna skromna to od razu ustępuje a jak taka babcia nie chcę siadać to biorę pod rękę i sadzam aż się serce raduje jak taka Pani podziekuje a inna to jeszcze ci d**e obrobi za to

Gość gość
kobieta w ciazy ma w brzuchu czlowieka jezeli bedzie jakies ostre hamowanie to w ciazy moglaby sie przewrocic i cos mogloby sie stac dziecku. uwazam ze kobieta w ciazy ma pierwszenstwo moim zdaniem

Gość gość
Przystojny facet racja! :)

Gość gość
gosc uważam tak samo kobieta w ciąży odpowiada za siebie i za dziecko które nosi więc odpowiedzialność jest podwójna :)