Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33latekzwawy

Matki dające dziecku cyca w autobusie

Polecane posty

Gość 33latekzwawy

Jade sobie kiedyś autobusem jest tłok obok mnie siedzi maciora z niemowlakiem.Nagle wyjmuje cyca i daje mu do siorpania.Ja p*****le co za patologia nie mogła poczekać aż wróci do domu tylko musiała nim paradować w autobusie ? Powinni dawać mandaty za takie coś.

Gość gość
a ty nie musiałes sie gapic,zboczencu!!!!! dziecku chciało sie jesc to co ma nie dac bo taki idiotka jak ty sie gapi!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ciezko zaczekać z powrotem do domu gdy niemowle jest głodne. Takiemu maluchowi nie wytłumaczyć ze musi zaczekać

Gość gość
A kto ci każe się gapić? Matka z jedną piersią na wierzchu, przykrytą główką dziecka wam wadzi, ale jak małolaty latają z połową cyców na wierzchu to już wam nie przeszkadza?

Gość gość
ja tez uwazam, ze sie powinno takie rzeczy robic w domu, jak ciezko czekac, to nie wybierac sie z takim malym dzieckiem w dugie podróze,albo odciagnac pokarm do butelki, jaki problem? Ja mam z kolei problem z pecherzem, ze w kołko mi sie chce siku, ale nie wypinam sie w krzakach na ulicy... :(

ja tam nie mam nic do matek z dzieckiem ale czasem moglyby sie zastanowic czy zmiana pieluchy na stoliku w trafficu, albo karmienie cycem w kosciele to napewno dobre miejsce na takie cos... :o

Gość gość
ale jak małolaty latają z połową cyców na wierzchu to już wam nie przeszkadza? x x ja tez nie lubie małolatów, ale widok karmienia mnie obrzydza sto razy bardziej

Gość gość
no to się wypnij. faceci jakoś nie mają oporów szczać w parkach czy pod drzewami, mnóstwo razy widziałam takie sytuacje.

Gość gość
skoro ciebie obrzydza to nie patrz. mnie też obrzydza jak grubasy wpiertalają tłuste żarcie, a jednak nie zabronię nikomu jeść.

Gość 33latekzwawy
Tu nie chodzi o to czy się gapie czy nie ale o to ze to obrzydliwe dawać cyca do siorpania parę centymetrów ode mnie.

Gość gość
Myślałby kto, że i przecie. Faceci leją gdzie im się zachce, charchają i plują na ulicę, strzelają pod nogi przechodniów smarkami, drapią się po jajach i jakoś nikt nie wytacza ciężkich dział przeciw tym śmierdzącym dziadom. A niemowlę spożywające posiłek takie emocje budzi. Dejta już spokój.

Gość 33latekzwawy
dziś A gdzie szczanie w autobusie jest społecznie akceptowalne ?

Gość sekator na idiotki
A ty tepa autorko nie jadlas w autobusie, na przystanku czy na ulicy czipsow na przyklad? Bo tak sie sklada ze widok twojej zracej czipsy mordy mnie obrzydza. Powinnas dostawac mandat jesli jesz w innym miejscu niz chlew ze swiniami.

Gość gość
Haha wszędzie. Pod warunkiem, że w pieluchę.

Gość gość
"albo karmienie cycem w kosciele to napewno dobre miejsce na takie cos..." x Durna idiotko, Maryja tez karmila piersia. Sa nawet malowidla w kosciolach. Tez bys je pozdejmowala ze scian? Kobieto, jak masz takie poglady to odejdz z kosciola i nie przynos wiecej ujmy prawdziwym chrzescijanom.

Gość gość
niedługo będziecie pozwalały bachorom żeby srały w miejscu publicznym

Gość gość
gość dziś xxx :D to z ciebie jest idiotka. po pierwsze zbereznik to facet, nie odrozniasz plci po nicku? :O po drugie jest cos takiego jak normy spoleczne i zachowanie adekwatne do miejsca i sytuacji i akurat wywalanie cyca i karmienie dziecka powinno byc w miejscu odosobnionym. Chyba ze dziecko faktycznie nie moze wytrzymac. W innym przypadku - sorry, ale nie kazdy ma ochote patrzec na czyjes sutki

Gość Laura2777777
Dla mnie to jest mimo wszystko wiocha. Ok niech sobie ktoś karmi jak chcę ja nie zwróciłabym jej uwagi, ale sama to wstydziłabym się tak zrobić :O Przecież można wcześniej przyszykować takie mleko w butelce... Ale po co przecież mozna karmić w autobusie... No jak dla mnie to jednak niesmaczne, może ktoś napisze, ze to naturalne, ale umowmy sie ze wiele czynnosci jest fizjologicznych co nie znaczy ze trzeba je robic przy wszystkich :P

Gość gość
Popieram autora. Sama jestem matką i tez karmiłam piersią ale jak gdzieś szłam z dzidzią to odciągałam pokarm i nosiłam w butelce. Przecież wystarczy wsadzić butlę w ocieplacz i problem z głowy.

Gość gość
dokładnie, jest tyle czynności naturalnych - sranie, sikanie, drapanie się po d***e czy po jajkach, pierdzenie, bekanie... jakoś nikt tego nie robi w miejscu publicznym

Gość gość
Niestety, ale nie każde dziecko chce pić z butelki. Ja nie mam nic do publicznego karmienia o ile matka robi to dyskretnie.

Gość gość
boshe, przeciez to jedna z najbardziej naturalnych rzeczy w zyciu czlowieka. nie pasuje ci? wstan i usiadz gdzie indziej. co za czasy. ludzie wstydza sei zmarlych, starosci, karmienia piersia. pewnie tez nie robicie kupy, nie pierdzicie i zawsze pachniecie niczym fiolki....autorze, zal mi ciebie. bo jakby to dziecko zaczelo plakac to pisalbys ze jakas durna matka wsiadla z wrzeszcacym bachorem do autobusu i jak smiala....przesada

Gość gość
Prawda jest taka ,że sama jestem matka i da sie obejsc bez publicznego karmienia piersia, ale niektorzy nie maja kultury to karmia, a nie kazdy ma ochote na to patrzec

Gość gość
Dla mnie karmienie w autobusie to przesada. Ja jak musiałam małego nakarmić to chodziliśmy z zasady do przychodni bo tam jest pokój dla mam karmiących.

Gość gość
dziwne czasy nastaly..serio dyskretne karmienie dziecka to co OBZYDLIWEGO??? mocna przesada

Gość gość
Rozumiem, że lepiej żeby głodne dziecko zaczęło się wydzierać przez całą drogę niż żeby matka je po prostu nakarmiła? Jeśli matka się odpowiednio zakryje w czasie karmienia to też według ciebie brak jej kultury?

Gość gość
Jeśli się zakryje to ok. Ale widziałam ostatnio kółko matek mlekodajnych... Kurde siedziały w parku chyba z 7 ich było i ponad połowa cycek na wierzchu i dzieciak przyssany. Ochyda. Przecież można zakryć cycka i maluszka pieluchą.

Gość gość
w parku siedzialy? a nie 2 cm od ciebie? nie pasuje? nie patrz sie i tyle...

Gość gość
Przechodziłam obok nich. Pewnie sama jesteś mlekodajnym czymś wiec się oburzasz.

Gość gość
Jak czytam kafeterię, to wydaje mi się że wszystkie matki podczas porodu oprócz dziecka pozbywają się też mózgu ze swojego ciała :O jesteście tak zdurniałe a przy tym agresywne, że cięzko to opisać. Wydaje się wam, że wasze życie i życie całego społeczeństwa kręci się już tylko wokół waszych dzieci. Po postach jakie przeczytałam na kafeterii doszłam do wniosku, ze nie chcę mieć dzieci bo to grozi zanikiem mózgu