Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zyjemy w biedzie, a teściowa...

Polecane posty

Gość gość

nie widzi problemu. W tym roku na imieniny dostałam od niej oryginalne Ray Bany :o Mąż miesiąc po mnie ma imieniny i to samo. Aviatory... Razem ponad 1000 zł. Uważam, że to szczyt buractwa. Ja na wychowawczym, on na śmieciowej... Ona ciężko pracuje, nie rozumiem jej wcale:(

Gość gość
Ma pecha, że jej synowa i synek to takie g****ozjady.

Gość gość
nie wiem co chciałaś w ten sposób wyrazić...

Gość gość
Ale w czym problem??

Gość gość
tez nie rozumiem o co chodzi autorce?

Gość gośćautorkaa
Chodzi mi o to, że mamy problemy z zaspokojeniem podstawowych potrzeb. Jak już chce kasę wydać, niech się zastanowi co może być NAPRAWDĘ potzrbne.

Gość gość
a skad wiesz czy oryginalne te ray bany? Moje koleżanki też twierdzą, że mają oryginalne ale ja wiem, że to podróbki

Gość gość
to dlaczego jej nie powesz ty, lub maz by zamiast prezentow dala wam po prostu kase? dlaczego obgadujesz ja za jej plecami, skoro chce wam zrobic zwykla przyjemnosc? ja tez nie zarabiam kokosow i mi sie nie przelewa, ale wole wlasnie prezenty chocby niezbyt trafione, bo wiem, ze nawet gdybym miala kase to bym tego nie kupila tylko zbierala na cos potrzebnego/pozytecznego/racjonalnego.

Gość gość
to sprzedaj je, jak ci sie nie podobaja, chocby na allegro i przestan du/pe obrabiac kobiecie, bo przynajmniej wam jakies prezenty i to drogie robi :O skoro jej nie potrafisz powiedziec jasno, ze wolicie kase albo potrzebne rzeczy to nie nasz ani nawet tej tesciowej nieszczesnej problem :O

Gość gość
Kobieto, to sa prezenty! Na swoje wlasne rzeczy potrzebne do zycia zarabiacie wy! A prezenty sa taką wisienka na torcie! Nie musza byc praktyczne, bo od praktycznych rzeczy jest wasza wyplata. Wy musicie na siebie zarobic, ona nie ma obowiazku was obdarowywac w ogole

Gość gośćautorkaa
że oryginalne to wiem na pewno, bo pokazała paragony z autoryzowanego salonu.Tylko cenę zakreśliłaOna zna się na markowych rzeczach. A na allegro mogę je sprzedać za 150, kto mi uwierzy, że oryginalne???

Gość gość
pokarzesz paragony ;)

Gość gośćautorkaa
no wlasnie na kasę nie mogę liczyć, bo ona jest sfiksowana na punkcie gadżetów. W zeszłym roku dostaliśmy od niej smart watche w podobnym przedziale cenowym, a jeszcze wcześniej perfumy po kilka stówek :o

Gość gość
Ona paragony pokazała ale ja ich nie mam

Gość gość
Nie jej wina, że jesteście biedni. Ja też wolę dać komuś prezent niż pieniądze.

Gość gość
dobrze, ze nie mam dzieci :O bo gdybym miala syna i trafila na taka synowa, ktora du/pe by mi obrabiala za prezenty, ktorych w ogole nie musialabym robic, to bym pogonila wybredna sfochowana ci/pe gdzie ppieprz rosnie :O idz i zarob sobie sama jak ci sie nie podoba :O wychowaczy sie kiedys skonczy, o cyzm ty myslalas zachodzac w ciaze jak maz byl na smieciowce??? ze tesciowa, jesli ja stac, bedzie was utrzymywac??? idz zrob drugie dziecko, na pewno sytuacja sie wam magicznie poprawi!

Gość gość
dobrze robi, sami byście sobie nie kupili, a tak macie coś luksusowego, ja bym się cieszyła....a na podstawowe rzeczy to sami sobie zaróbcie

Gość gość
To porozmawiaj z nia I powiedz ze potrzebujecie pieniedzy a ten prezent oddaj ! Po co przyjmujesz cos z czego sie nie cieszysz? Rozmowa dobrze zrobi!

Gość ewelina to właśnie ja
Nie udzielam się tutaj zazwyczaj, tylko czytam, ale jak odczytałam Twój temat, myślałam, że przewidziałam się. Rusz krowo tłuste dupsko i zarób na swoje potrzeby! Na wychowawczym, też mi argument...daje się dziecko do żłobka i idzie do pracy roszczeniowa księżniczko. A teściową to powinnaś po rękach całować...wiesz co, daj mi namiar na nią, wyślę jej ten temat, niech zobaczy z jakim niewdzięcznym pustakiem ożenił się jej syneczek... P.S. Ja też na śmieciówce jak twój mężuś i jakoś wyciągam nawet więcej niż najniższa krajowa. Opłacam sobie i podstawowe potrzeby i przyjemności, choć te 2 tys. to też nie jest zawrotna kwota. Z tym, że ja mam jakąś pokorę wobec życia a Ty oczekujesz że teściowa będzie sponsorowała twoją tłustą dupę. I widzisz pewnie sporo młodsza jestem od ciebie a mądrzejsza. Choć pewnie to prowo a ja się naprodukowałam:D

Gość gość
Nazywasz jej zachowanie 'buractwem', a sama jej obrabiasz tylek na kafe...

to prostaczka ludzie:O zresztą to chyba prowo

Gość gość
Moze ona nie wie jakie sa wasze potrzeby? Skad ma wiedziec ze potrzebujecie konkretna rzecz. Moze rozmkwa wyjasnilaby to bo moze ona sie wstydzi dawac wam tansze prezentyyskoro ja stac na drozsze

Gość gośćautorkaa
Okej prowo mam zamiar synowej i synowi takie okularki kupić i tak sobie dla jaj napisałam :D Z tym, że oni pracują, nie są biedni:D:D:D

Gość gość
...a pelikany już łyknęły...

Gość gośćautorkaa
ale się ktoś podszył,noludzie!

ta, jasne, teraz już prowo bo wszyscy idiotko cię zjechali:D co myślałaś, że pewnie każdy będzie rozwodził się nad tym jaka ty biedulka a teściowa zołza? hahaha

Gość gośćautorkaa
22:46 to podszyw nie ja napisałam:o

jak się nie ma kasy to nie bierze się za śluby i dzieci... ale co patologia może o tym wiedzieć:p

Gość gość
oddajcie to dziecko dla jego dobra teściowej...po co skazywać dziecko na życie w nędzy, jeszcze ze skretyniałymi rodzicami

Gość gość
Dziwna jestes kobieto do autorki! Gdybys pracowala to bys I pieniadze miala! Bog nie daje za darmo!