Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka51

Czy nauczyciele moga sie przyczepić?

Polecane posty

Gość kropka51

Po wakacjach idę do 1 liceum. Mam iphona 6 plus. Z tego co widzę, w liceach juz każdy nosi telefon. W gimnazjum raz nosiłam, raz nie, jak mi powiało, ale wcześniej miałam inne modele - tez iphony, tylko obecnego jeszcze nie było. Mialam jedna wredna babę, która mi zabraniała, iphona miał jeszcze jeden chłopak, całkowicie ja olewał. Wiem, ze to jest droga rzecz, ale chcąc poznać odpowiedz czytałam regulamin na stronie szkoły i nie ma nic o zakazie noszenia telefonów. Wiec czy nauczyciele maja jakiekolwiek podstawy, żeby mi tego zabronić?

Gość gość
mają podstawy ,żeby zabronić ci korzystania z tej pięknoty na lekcjach

Gość gość
dziecko, zapewniam Cię że w swoim plecaku możesz mieć nawet kilka takich telefonów ;-) sama jestem nauczycielem i matką, właśnie moja córka dostała na urodziny podobny iphone i już nie może się doczekać kiedy zacznie go nosić do szkoły ;-) tylko moja ma kilka lat mniej, więc rozumiem tą euforię...

Gość gość
tzn. możesz sobie nosić telefon i nikt ci tego nie zabroni. tylko jeśli nie będziesz korzystać na lekcjach.

Trzeba być wybitnie pustym debilem, by ryzykować noszenie do szkoły tak drogiego telefonu. Widocznie autorka nic, oprócz tego telefonu nie reprezentuje :(. Na w-fie pewnie go w majtkach będzie nosiła :P :P :P.