Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wenomka

Czy to normalne ze mimo wstydu odczulam cos fajnego?

Polecane posty

Gość wenomka

Bylam dzis u lekarza i byla taka sytuacja, ze przez kilka chwil bylam rozebrana do pasa. Najpierw badal mnie lekarz a potem do gabinetu wszedl inny mezczyzna w bialym fartuchu ale chyba nie lekarz tylko jakis moze pomocnik (technik?) i przez chwile obaj rozmawiali a ja tak stalam z piersiami na wierzchu czekajac i wstydzilam sie tym bardziej, ze kilka razy przylapalam tego mezczyzne jak zerka na moj biust. Bylo mi jeszcze bardziej wstyd ale o dziwo zamiast zaslonic sie to rece trzymalam opuszczone i jakas czesc mnie czula cos w rodzaju podekscytowania (podniecenia?) ta sytuacja. Potem ten drugi wyszedl z gabinetu i znow zostalismy z lekarzem tylko we dwoje, a jeszcze potem badanie sie skonczylo i ubralam sie. Ale to nie koniec historii. Po powrocie do domu wciaz bylam podekscytowana tym zajsciem i w koncu masturbowalam sie fantazjujac, ze jestem teraz calkiem naga w gabinecie, a lekarz bada czy moje cialo prawidlowo reaguje na bodzce seksualne i kaze mi uprawiac seks z tym drugim mezczyzna, a sam obserwuje i cos notuje. Czy taka fantazja jest normalna? Po szczytowaniu poczulam sie troche glupio przeciez w rzeczywistosci wcale bym tak nie chciala.

Gość gość
Myślę, że to po całości fantazja. Do gabinetu przy rozebranym pacjencie nie wchodzą osoby trzecie.

Gość gość
Do gabinetu przy rozebranym pacjencie nie wchodzą osoby trzecie. X Chyba w cywilizowanym świecie, bo na pewno nie w POlsce. Miałam wadę postawy i pamiętam takie zdarzenie gdy stałam w gabinecie w samych tylko majtkach i skarpetkach a tu wchodzi pielęgniarka otwierając drzwi na oścież a ja omal nie zapadłam się pod ziemię widząc całą poczekalnię ludzi. Przecież oni też mnie widzieli!!! Przy takim zdarzeniu jeden obcy w gabinecie to pikuś. Tylko, że ja w przeciwieństwie do autorki nie pobiegłam zaraz zrobić sobie palcówę.

Gość gość
Dokładnie, Polska to dzicz i ja też potrafiłam stać rozebrana kiedy wbiła sobie do gabinetu koleżaneczka pani doktor z kawą albo doktorce zadzwonił telefon a ja stałam tak bez stanika i czekałam aż skończy gadać :O

Gość gość
Musisz byc naprawde zboczona skoro to Ci sie podobalo.