Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwał ze mną, a po tygodniu zabawiał sie już z inną

Polecane posty

Gość gość

Zupełnie nie rozumiem zachowania niektórych facetów, wszystko wygląda na to że zależy mu na tobie itd, ale mimo wszysstko z niewyjaśniownych przyczyn zrywa, a dsłownie po upływie tygodnia od rozstania spotkał sie na sex z inną. Kolega tłumaczył mi że takie zachowania to coś jakby oderwanie myśli ode mnie.

Gość gość
ciesz się, że nie uprawiał tego sexu równocześnie z tobą i innymi poza twoim polem widzenia. to i tak długo , że po tygodniu :D

Gość gość
Kij mu w oko, nie przejmuj się, a dobrze ci napisali, ciesz się że tuż po zerwaniu, a nie w trakcie. Nawet nie myśl o powrocie do takiego idioty.

Gość gość
Mój znajomy miał kiedyś bardzo podobny przypadek, rozstał sie z pewnych względów z kobietą, na której podobno mu zależało, a po killku dniach nadzrzyła mu sie okazja z pewną młodziutką dziewczyną, tłymaczył później że zrobił to bo chciał zapomnieć o tamtej.

Gość gość
No dobra wszystko wszystkim, ale w takim razie to po co zrywał zeby później uganiać się za innymi w celu zapomnienia????? trochę to głupie podejście.

Gość gość
i co? zapomniał?;)

Gość gość
Tego nie wiem.

Gość gość
Porzadnym facetem to on raczej nie jest, moim zdaniem to zwyczajny babiarz lubiący kobiety, żaden materiał do zwiazku, niestety.

Gość Brunetos244
To sie robi intuicyjnie. Ja kiedys tez niewiedzialem a cos mnie ciagnelo do seksu i ogolnie do innych kobiet po zerwaniu a to wlasnie tylko po to by zapomniec wyleczyc kaca po byłej dziewczynie

Gość Wasabi
Brunetos244 dobrze piszesz, może to nie brzmi najlepiej, ale niestety tacy jesteśmy.

Gość gość
i też pewnie tego "kaca" nie wyleczyłeś :P lecz się dalej :D

Gość gość
Mój chłopak tez miał taka akcje. Zerwała z nim jego pierwsza milosc, a on pare miesiecy pózniej zaczal uprawiać seks bez zobowiązań z koleżankami z roku :p Tez nie rozumiałam tego mechanizmu. Wytłumaczył sie podobnie jak koledzy wyżej- chciał zapomnieć o tej byłej. Ale sam tez nie rozumiał do konca sensu tych poczynań.

Gość gość
Widocznie jest tak że jak facet ma okazję to z niej korzysta.

Gość gość
ha ha ha,ale się uśmiałam. No oczywiście , najpierw zerwał, bo jest zakochany po uszy i z tego samego powodu bzyka teraz inną. Ciekawe czy są ludzie, którzy używają mózgu.

Gość gość
tacy sa faceci

Gość gość
Zerwał ze mną, a po tygodniu zabawiał sie już z inną xx Miałby płakać pół życia i marnować najlepsze lata? Kiedyś rzeczywiście tak faceci robili, bo kobiety były wartościowsze. Ale to już nie te czasy.

Gość gość
kobiety tak nie robia

Gość gość
faceci sa niewierni.

Gość gość
Słuchajcie tu chodzi o tą obłudę, podłośc, zakłamanie, ktoś tu zasugerował że on teraz bzyka inną, jest zakochany itp, otóż może i bzyka inną, ale z nią nie jest, a więc zakochany raczej też nie.

Gość gość
Widocznie facet jest fantastyczny skoro kobiety tak na niego lecą:P Można mu pogratulować

To tłumaczenie Twojego kolegi mocne.:D Po prostu facetowi zależało żeby pokopulować, a że cienka jesteś w seksie to Cię zamienił, znaczy poszukuje lepszej, testuje.:D Te tłumaczenia o leczeniu smutku, ochhh żalu 😭to wymysły prymitywów. Nie bierz tego poważnie, bo próbują robić z siebie ofiary, co dodatkowo świadczy że przygłupy.

Gość gość
Autorko co by kolwiek nim nie kierowało to nie jest on dobrym materiałem do związku.

Gość gość
tak on nie nadaje sie do zwiazku

Gość gość
A prawda jest taka, że niektóre dziewczyny też się nie szanują, jezeli facet tuż po rozstaniu miał lekką okazję pobzykać jakas panienke to skorzystał z okazji, i nie jemu się nalezy dziwić, ale tej panience co tak łatwo się z nim puściła nie będąc z nim w żadnym związku ani nic:-(

Gość gość
No też racja.