Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mrożenie warzyw na zupki

Polecane posty

Gość gość

hej, mam większą ilość warzyw z działki od babci. Pomyślałam, że może zamiast gotować zupki i mrozić/wekować, może porobiłabym paczki warzyw, już obranych i umytych i zamroziła. Wtedy szybko taką paczkę do parowaru i mam w 20 min świeżą zupkę. Co myślicie? Chyba byłoby mi tak wygodniej. Warzywa mrożone chyba nie tracą składników odzywczych?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja pomroziłam sobie gotowe porcje na zupy :) do jednego woreczka gotowe pęczki z zielonych listkow i marchewki :) Wrzucam do gotującej się zupy i nie czuć rożnicy :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja jak najbardziej mroziłam warzywa sezonowe dla dziecka jak były sporo tansze jak i dla nas duze ilosc***apryki np na leczo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ok, więc zabieram się do roboty w takim razie. Dzięki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×