Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikoijuz

Czy aby zdobyc faceta wystarczy ubierac sie wyzywajaco?

Polecane posty

Gość dzikoijuz

I nie szukam partnera na cale zycie podoba mi sie jeden i mam ochote go "wykorzystac" sprawdzic jak caluje i jaki jest w lozku i tyle bez milosci romantycznej podoba mi sie czysto fizycznie. Co radzicie tylko bez umoralniania jestem dorosłą dziewczyną i mam zwyczajnie czuje chemie do jednego.

Gość gość
Nie musi być wyzywająco. Wystarczą obcisłe ubrania. Mam taką jedną w pracy. Niby tylko dzinsy i t-shirty albo sweterki ale tak obcisłe, że latexy Kardaszianki wysiadają. Nie ma faceta w biurze, któryby jej nie oblepiał wzrokiem. Więc niby nic takiego a jednak ;)

Gość gość
Nic nie musi byc na wieszchu, tak jak wpis powyzej, wystarczy aby stroj pokazywal, ze masz piersi i tylek, nie tylko mini jest seksi, spodnie wiele wiecej pokaza.

Gość dzikoijuz
To jak zdobyc faceta ktory mi się podoba? Nie chce serio milosci czuje ogromny pociąg do niego. Tak jakby moje glowa krąży wokół silnego poczucia zaciągniecia go do łóżka. Ludzie mowià faceta latwo zaciagnàć do lozka no ale ja nie wiem jak. Nigdy tak nie robilam:/

Gość gość
Jeśli będąc kobietą nie wiesz takich rzeczy to nie masz szans choćbyś stawała na głowie. Skoro facet sam cie nie zagadał to znaczy, że nie podobasz mu się nawet do bzykania. Zresztą jesteś straszną desperatką skoro chcesz się obnażać by zainteresować sobą kogoś!

Gość gość
Jeśli to pusty idiota to poleci na byle co. Jeśli poleci na to, co sobą reprezentujesz to nie chciałabym go nigdy spotkać...

Gość gość
Chyba nie jestes seksi jesli mimo takiego parcia, jeszcze go nie zaciagnelas, a sposobu na sukces tu szukasz.:D

Gość gość
najlepiej wyskocz na golasa :D

Gość dzikoijuz
Tak sie sklada ze jestem po rozstaniu przez pewien czas unikalam facetow ale temu nie moge sie oprzec i fakt przez te sytuacje przestalam byc jak kokietka zatracilam umiejetnosc flirtu :(

Gość dzikoijuz
Dawno nie bylam z kims w lozku i jak narazie to jest jedyny mezczyzna ktory mnie az tak pociaga. Moze stad ta desperacja.

Gość gość
Hej dziewczyno a ile masz lat? Jesteś szczupła?

Gość dzikoijuz
Mam 32 lata i nie jestem szczupla ale i nie gruba tak pomiedzy