Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydze sie bycia dziewica w moim wieku

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata, chcialabym to juz miec za soba, mam okazje, ale jednak nie moge ot tak... Nie przepadam za bliskoscia, wstydze sie, co facet sobie o mnie pomysli, wlasnie dlatego nie pozwalam rozwinac sie naszym znajomosciom, juz 3 faceta odrzucilam z tego powodu... Czasem sobie mysle, czy by nie sklamac, ze mialam to juz za soba i isc na zywiol, ale czy facet sie nie pozna..

Gość gość598
spoko, ja mam 26 lat i nigdy się nie całowałam, nawet na randce nigdy nie byłam. To jest dopiero porażka :o

Gość gość
Stracilam w 23, wlasnie poprzez wstyd ze jestem jeszcze. Ani mi to pomoglo ani zaszkodzilo.

Gość gość
oczywiście, że pozna, bo będziesz leżała jak kłoda

Gość gość
26 i się nawet nie całować i nie być na randce, to na 100% coś nie tak. Pewnie wygląd ? Kup sobie wibrator i ciesz się życiem, no chyba że już masz

Gość gość598
raczej nieśmiałość bo z wyglądem jest wszystko w porządku. Niestety ludzie nie lubią cichych i zamkniętych osób

Gość gość
Ja bylam na randce, calowalam sie, pare razy bylam o krok od seksu, ale nie bylam w stanie doprowadzic tego do konca ze strachu :/ co ja nawkurzalam facetow to masakra.. nie chcialabym miec zludzen, ze poznam tego jedynego, ktory mnie rozpali i takie tam :D bo ktos taki nie istnieje.

Gość gość
Dziewczyno, jestem kilka lat od Ciebie starsza i nie mam z tym problemu. Komu i co chcesz udowodnić oddając się jakiemuś kolesiowi tylko po to by mieć "to" z głowy??? Ogarnij się i nie rób z siebie k. Po co Ci to??? Jeśli myślisz, że facetów nie kręci dziewica to się bardzo mylisz, mam wielu przyjaciół wśród facetów i moje słowa mają pokrycie, na żonę prawie każdy chce dziewicę, choćby nawet zaprzeczał. Ja czekam na tego jedynego, męża. Mam gdzieś co myślą o mnie inni i żeby było jasne, mam w czym wybierać i na brak facetów nie narzekam, ale nie trafiłam na swojego. Tzn. kiedyś ktoś był, nie ułożyło się nam z zupełnie innego powodu, i przez długi czas nie pozwalałam kompletnie nikomu się do mnie zbliżyć. Dziewczyno, miej odwagę płynąć pod prąd i nie bądź dla nikogo kawałkiem mięsa do zabawy. Pozdrawiam

Gość gość
gość598-mozesz podac gg?

Gość gość598
a po co?

Gość gość
gosc 19:45 i fajnie :) tez tak chce, ale nie chce czegos takiego, ze facet zabawia sie z dziewczynami, a potem uznaje, ze szuka takiej "na zone"... ja bym chciala byc dla niego i zona i kochanka, nie tylko "ta porzadna dziewica na zone"

Gość gość
pogadac,moje :40121622