Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laktator Lovi Prolactis, Medela Swing czy Avent z serii Natural?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, pomóżcie mi wybrać laktator - rozważam 3 modele: - Lovi Prolactis - Medela Swing - Avent Natural O każdym znajduję, pomimo gąszczu pozytywnych opinii, opinie negatywne. W szczególności przy Medela Swing jest dużo zastrzeżeń co do przelewania mleka do silniczka. Zgłupiałam już zupełnie i nie wiem co kupić.

Gość gość
Nikt nie pomoże?

Gość gość
Medela jest super... Ona ściąga mleko tak jak by ssalo dziecko.rzeczywiście czasem może zaciągnąć do solniczka ale e instrukcji jest wszystko opisane co wtedy robić... Ja bardzo polecam medale choć cena też jest duża

Gość gość
Ja się skłaniam ku Lovi, ale jeszcze nie zdecydowałam. O medeli negatywnie wypowiadała się położna -doradca laktacyjny.

Gość gość
A dlaczego źle? Właśnie w lovi i medeli podoba mi się to, że są 2-fazowe czyli naśladują ssanie dziecka. O lovi dużo dobrego słyszałam, ale znów medela to taki klasyk - powinna być niezawodna...

Gość gość
To ciekawe, bo międzynarodowy doradca laktacyjny Nancy Morbraher (czy jakoś tak) poleca tylko Medelę i Amedę, jako jedyne laktatory o właściwym cpm (cycles per minute), które pozwoli utrzymać laktację.