Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeraża mnie mowa nienawiści na tym forum. Co drugi temat to wyzwiska...

Polecane posty

Gość gość

i plucie jadem, nikt tu nie reaguje wrecz moderacja pozwala na chamstwo, wyzwiska i chore prowokacje

to smutne, a jak moderacjsa nie reaguje to pewnie ma w tym interes. Może zdają sobie sprawe że ludzie by odchodzili gdyby nie mozliwosc tego plucia jadem i zakładania prowokacji. To forum ma przez to niski poziom jednak jak na nieszczęście ma w sobie coś specyficznego, dużo prawdziwych histori z życia i tony emocji wylanych przez ludzi na prestrzeni lat. To sprawia że ciężko się oderwać :)

Gość gość
Rozpłacz się lewaku. Życie to nie bajka że każdy by ci rowa lizał.

Gość gość
ok zamykamy debate - WYPYERDALAĆ TZWELE :classic_cool:

Gość gość
bo tu jest duzo sfrustrowanej biedoty, ludzi bez kasy i przyszlosci. Jedyne co moga to sobie popluc. Niech pluja;)

Gość gość
Najlepszy numer to,że nołlajfy z maniakalnym uporem zakładają tematy o miłośniczce sryli klatkowych i damskich bokserów, tylko po to,żeby ją wyzywać i hejcić.Jak nie tu,to na O2.Czytamy to czasem dla beki z tych nołlajfów.

>>>Przeraża mnie mowa nienawiści na tym forum. Co drugi temat to wyzwiska i plucie jadem, nikt tu nie reaguje wrecz moderacja pozwala na chamstwo, wyzwiska i chore prowokacje<<< x Moderacja jest zadowolona, bo niespotykana wulgarność i głupota, reprezentowana na tym forum (i inspirowana przez moderację :( ), powoduje zaglądanie tu nowych osób, a większa ilość odsłon oznacza większą ilość pieniędzy z reklam. x Ja jestem zadowolony, bo znalazłem miejsce, gdzie mogę bez wstydu, pozbyć się z organizmu złej energii :P.

Gość gość
niestety, też mi się to nie podoba ... może ktoś zna kulturalniejsze fora, gdzie można pogadać z normalnymi ludźmi ? chętnie przeniosłabym się ...

Gość gość
ja jestem lekarzem i tez czesto tu wchodze zeby poobrazac ludzi. Pomaga mi to.

>>>niestety, też mi się to nie podoba ... może ktoś zna kulturalniejsze fora, gdzie można pogadać z normalnymi ludźmi ? chętnie przeniosłabym się ...<<< x Netkobiety.pl. x Tam przesadzają w drugą stronę. Możesz zostać zbanowana za... zbyt małą ilość optymizmu. To nie jest żart :(. Koleżanka została zbanowana, bo odważyła się wykazać, że wszystkie porady nawiedzonych psycholożek :D, nie mają sensu w jej przypadku :(.

Gość gość
Buahaha