Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam pomocy dla mojego Ciapka.

Polecane posty

Gość gość

Mam pieska, ma dopiero 10 miesięcy i dopadła go choroba,leży teraz w klinice, jego doba w raz z leczeniem wynosi mnie około 150 zł, jest tam od poniedziałku wcześniej chodziłam z nim do weteryniaża.Jest szansa że wyzdrowieje ale leczenie może potrwać jeszcze z 3 tygodnie co wiąże się z dużymi kosztami.piszę tu ponieważ nie wiem co mam dalej robić i do kogo się zwrócić się o pomoc, wydałam już mój zasiłek rechabilitacyjny i oddałam złoto w zastaw aby go leczyć, niestety ale to wszystko mało, nie mogę więcej działać ponieważ mam 2 dzieci i wychowuję je, sama.fundacje mi nie pomogą bo to nie przybłęda,a ja go wziełam bo jego matka stykneła się z wyżłem a była z rasy delmatyńczyk.Nikt już mieszańca nie chciał. Bardzo proszę o pomoc może wy coś wymyślicie lub znacie kogoś kto wspiera w takich sytuacjach.Ja naprawdę zrobiłam co w mojej mocy , naprawdę nie stać mnie na więcej mam tylko jeszcze na 2 doby a co dalej?Błagam pomuście . na samą myśl jak pomyśle co może się stać to łzy same napływają mi do oczu.

Gość gośćula
wejdz na zrzutka.pl ,zrób psiakowi fotki ,udokumentuj jakoś i pózniej wklejaj linki do akcji gdzie się da ,jak to zrobisz to i ja pomogę i udostępnie gdzie tylko się da :)