Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bycie w zwiazku a inni faceci...

Polecane posty

Gość gość

Czesc, bylam w dlugoletnim zwiazku lecz byl bardzo toksyczny. Wiedzialam ze zrujnuje sibie zycie. Poznalam pewnego chlopaka w pracy caly miesiac 8 h w pracy rozmawialismy. Byl dobrym chlopakiem przeciwienstwem tamtego. Zaurooczylam sie. Przy kolejnym wyzwisku rozstalam sie z tamtym. Zaraz po rozstaniu spotykalam sie z tym drugim. Bylam zauroczona nim spotykalismy sie czesto. Zakochalam sie. Minelo pare miesiecy zaczely sie watpliwosci tesnota za tamtym. Totalny metlik. Chcialabym byc pewna czy go naprawde kocham ale sama tego nie wiem. Dodam ze patrze na innych facetow. Wiem ze to byl blad wchodzic z zwiazku w zwiazek. Nie wiem czy to normalne bedac w zwiazku myslec o innych chlopakach???

Gość gość
To nie jest normalne. Nie kochasz go i tyle. Za jakis czas i on bedzie toksyczny

Gość gość
Obecny kocha mnie bardzo stara sie bardzo. Czasami nadskakuje nademna. Taki pantofel. To napoczatku bylo fajne nieprzyzwyczajona bylam do takiego zachowania. A teraz powoli to meczy. Nie daje szans zebym to i ja sie postarala. Tamtego bardzo kochalam za bardzo.. odeszlam z rozumu. I teraz raz mysle ze go kocham a raz co ja eobie. Mam wahania... wykancza mnie to powoli. Zastanawiam sie nad psychologiem. Mialam ciezkie dziecinstwo o milosc zawsze musialam walczyc. Tu mam jak na dloni. Moze to we mnie jest problem;(

Gość gość
idź do psychologa. Jesteś zdrowo j*******a.

Gość gość
tego dobrego mężczyznę traktujesz jak tampon emocjonalny, odskocznie od tego du/pka. poprawisz sobie samoocenę i go rzucisz. Dobrzy mężczyźni nie mają szans na miłość bo kobiety za bardzo ciągną do drani, alkoholików i agresorów.

Gość martynkanies
Z toksycznych związków się nigdy łatwo nie wychodzi. Myślę, że przydała by się na poważnie wizyta u psychologa. Sama mama taki związek za sobą i wiem co to znaczy, ale uwierz mi lepiej ci będzie bez niego. Ja chodziłam tutaj http://psycholog-ms.pl/poradnia/. Jak jesteś z Wrocka, czy okolic na prawdę warto.