Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złożenie dokumentów na dwie uczelnie jednocześnie

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem. Otóż logowałam sie podczas rekrutacji na sgh w Warszawie i UE we Wrocławiu. Do Warszawy sie nie dostałam wiec złożyłam papiery na UE, jednak potem okazało sie, ze przyjęli mnie na sgh w drugiej turze, wiec zabrałam dokumenty z Wrocławia i kopie zawiozłam do Warszawy. Jednak nie byłam do końca przekonana gdzie chce iśc, wiec oryginał ktory mi został ponownie złożyłam do Wrocławia i czekam na wyniki ostatniej rekrutacji. Gdyby okazało sie ze przyjęto mnie do Wrocławia ponownie to czy wtedy automatycznie skreślają mnie z sgh mimo ze sama nie zrezygnuje (chodzi mi o możliwość bycia przyjętym na dwie uczelnie jednocześnie) czy bede przyjęte w obu tych miejscach i bede miała czas zeby sie zastanowić? Orientuje sie ktos jak to wyglada?

Gość gość
Bardzo miło mi powitać na kafe przyszłą studentkę dziewicę:)

Gość gość
lepiej podjąć decyzje jeszcze przed ostatecznymi wynikami

Gość pani z dziekanatu
A skąd jedna uczelnia ma wiedzieć, że zostałaś przyjęta na tę drugą? :) Każda uczelnia działa sobie, nie systemu informacji między uczelniami, można studiowac tyle kierunków, ile się chce, na tylu uczelniach, na ilu się chce.

Zawsze masz możliwość zastanowienia i tak zapłaciłaś wpisowe. A potem prośbę o skreślenie z listy studentów, zresztą jak nie będziesz chodziła na zajęcia to i tak Cię skreślą. Bo raczej kwestie finansowe nie wchodzą tu w grę bo są to studia państwowe i dzienne.