Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co odpowiedziec wścibskim sąsiadom i plotkarzom jak pytaja kiedy ślub??

Polecane posty

Gość gość

ciągle mnie zaczepiają sąsiedzi i pytaja kiedy wreszcie wyjde za mąż za mego faceta i będe miec dzieci??a ja tego nie planuje.. co odpowiadac takim osobom ,żeby im w pięty poszlo...aczkolwiek nie wulgarnie i chamsko tylko inteligentnie :)

Gość gość
powiedz JUTRO i po sprawie ;)

Gość gość
jeszcze zdąże się udupić tak jak wy

Gość gość
Czegoś tu nie rozumiem.Jakim prawem o to pytają?:-(Nie powinno ich to obchodzić!

Gość gość
pytają bo wiedzą ,że juz 9 lat jestem z moim facetem i bez slubu mieszkamy .jest nam dobrze ,ale wszyscy sie nas czepiają..ciągle mówią ,że my jestesmy dziwaki...ze dziecka nie mozemy miec chyba bo przez tyle lat to bym przeciez byla juz dawno w ciąży...itd.. a jak mnie widzą to od razu pytaja sie :"kiedy w końcu wezmiesz ślub aneta?ile tak jeszcze na kocią łape bedziesz zyc?przeciez ty z takiej porządnej matki i ojca.." masakra..

Gość gość
mnie też tak wypytują to im mówie:a co mi tak źle jak teraz i, że jeszcze mam czas żeby pchać sie w pieluchy i podaje przykład kogoś z otoczenia kto młodo wziął ślub lub ma dziecko i wszystko musi robić pod dzieci albo męża

Gość gość
ja mówię że należę do zakonu niehabitowego ale muszę żyć w celibacie,mam poważną minę wtedy ,to tajny zakon nie mogę za dużo mówić

Gość gość
MASAKRA