Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham mojego partnera, ale muszę odejść

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nim 2 lata, bardzo go kocham, ale... on nie traktuje mnie poważnie, nie chce wspólnej przyszłości ze mną, gdy wspominam o wspólnym mieszkaniu, to krzyczy. jest strasznie apodyktyczny, jak się mu sprzeciwię, to krzyczy, straszy odejściem, wszystko musi być jak on chce. Nie czuję jego miłości. Za to czuję, ze walczy o mnie mężczyzna, którego poznałam pół roku temu w pracy. Jest naprawdę kulkuralny, na poziomie, chce założyć rodzinę oraz pragnie normalnego związku. Zabiega o mnie, jest czuły. Nie kocham go, nic do niego nie czuję, ale myślę, ze powinnam dać mu szansę. Kocham kogoś, kto mnioe krzywdzi, z kim nie ma przyszłościi. On ma już swoje dziecko- bo jest rozwiedziony. Ten nowopoznany jest kawalerem- 5 lat młodszym ode mnie, ale jemu to nie przeszkadza. Ja mam 30 lat, on 25. Ja jestem panną, nigdy męża nie miałam, ani dzieci nie mam. Chciałabm założyć rodzinę- tak jak on. STaram się zbliżać do niego coraz bardziej. MYslicie, ze jest szansa, by pokochać kogoś z czasem? TO naprawdę wartościowy i dobry człowiek

Gość gość
Lepiej spróbować

Gość gość
rzuć go