Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie to uczucie jak was ktos kocha

Polecane posty

Gość gość

nie doswiadczylam tego, smutno mi z tego powodu, lat pond 30, domatorka, brak znajomych, dobrze mi z tym, mnostwo problemow rodzinnych ktore zawsze zabieralo czas i sily, reszty sie odechciewalo, smutno mi i zazdroszcze wam:(

Gość gość
hmmm ja się zakochałam późno bo dobrze po 20tce, zawsze byłam zdziwiona czemu te moje koleżanki wszędzie z facetem chodzą, czemu konsultują z nim decyzję, czemu nie pójdą same na imprezkę, czemu nie zostawią dziecka w domu i pójdą na zakupy, czemu się nie powygłupiają ze mną, milion innych rzeczy jeszcze, ale byłam singielką i nie rozumiałam, a teraz hmmm jestem znacznie bardziej ograniczona, podrywy odpadają (a uwielbiałam podrywać zresztą tyle lat miałam wolną rękę i mogłam podrywać wręcz zawodowo), ale za to hmmm jest też duzo plusów tej relacji, ktoś się tobą opiekuje, interesuje, dba o ciebie, pomaga np. w jakiś rzeczach związanych z samochodem, komputerem, ty mu dziękujesz, a on się jeszcze cieszy, że mógł ci pomóc, że mu pozwoliłaś się wykazać :P możesz mieć zachcianki to on poleci na zakupy i kupi to co chcesz, możesz wybierać gdzie chcesz iść i on się zgadza, zakochany facet ustępuje kobiecie, pozwala jej na wszystko, to jest strasznie słodkie, taki kochany, ty nic nie zrobiłaś a tu podziękowania, komplementy, słodko :-) :-) :-) jak jest taka prawdziwa miłość. bo ja nie chciałam się decydować na byle co, moje koleżanki brały pierwszego lepszego, a mnie się nikt nie podobał, wybrzydzałam, aż spotykały mnie kąśliwe komentarze na kogo ja czekam, że będe sama, a ja nie chciałam byle kogo za nic w świecie!!! przebierałam, dopiero jak poznałam swojego - bum! strzała amora i koniec, miłość - warto czekać!!!! poszło jak po maśle bo on poczuł to samo, tak jak ja, od razu, tylko się zobaczyliśmy i wpadliśmy po uszy, już nie mówię, że jak porozmawialiśmy to się okazało, że jesteśmy tacy sami, ale nie wiem czy nie za podobni, takie samo poczucie humoru, zainteresowania, poglądy, bałaganiarze :-) identyczni, nie kłócimy się bo nie mamy o co

>>>jakie to uczucie jak was ktos kocha <<< x Dobre :). x Pozwala widzieć w życiu sens :), x i daje siłę do działania :). x A najlepsze jest, że czasem nie krzyczy, gdy leniuchujesz i nie chce Ci się w domu posprzątać :D :D :D.

Gość gość
nie wiem jak to robisz ja gdzie nie pójdę to zaraz się zaczyna,i nie sądze że chodzi o wygląd,w samej sieci jest raj dla samotnych ,i wcale niezłe przypadki ,wy nie potraficie rozmawiać myśle

Gość gość
up

Gość gość
ja też tego nie doświadczyłam :(

Gość miłość po 30
Z******te. Gdy wiesz, że to uczucie odwzajemnione.