Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pulchny

Te podszyw jesteś ?

Polecane posty

Fajnie, że się odezwałeś, bo mam słówko do ciebie. Jakim cudem zasłużyłem sobie na tak zapatrzonego w siebie fana, który świadomie rezygnuje z resztek indywidualizmu i próbuje przejąć moją powierzchowność? Nie wiem, czy jesteś aż tak upośledzonym nołlajfem, czy tylko głupim smarkaczem i jaką czerpiesz ze swojej głupoty radochę ale posłuchaj a raczej przeczytaj. Dla mnie osobiście to nie jest żaden dramat, co najwyżej przestanę pisać spod swojego nicku albo zmienię sobie forum. Tylko co ty bido zrobisz? Ale nie o to mi chodzi. Mam do ciebie dwie prośby 1. jak już musisz mnie kopiować to zrób to dokładnie i dopukaj sobie parę postów do licznika 2. i najważniejsze, trzymaj poziom o ile potrafisz coby stary pulchny za wyznawcę się nie wstydził ;)

Hej,nie znam twojej osoby więc piszę co mi ślina na palce przyniesie.Podrobiłam twojego nika bo było łatwo i tyle,nawet cię nie znałam wcześniej. Mam jeszcze w kolekcji annil_ ,tak samo z tym "l"

inaccessible89 - dzięki podszyw - to tylko żle o tobie świadczy, bo jak coś robisz to powinnaś mieć świadomość co i dlaczego a zwłaszcza jak. Nota bene te topiki z laską w dwóch wersjach i z barłogiem to straszna siara. No i ja nigdy na erotycznym nie piszę 💤 A teraz idę się odstresować:D

Zapomniałam dodać,jeszcze mam WILKA tylko numer z "I" na"l" nie przeszedł i musiałam zamiast "W" zrobić "VV",kiepsko to wyszło ale bardzo chciałam:D🖐️

Gość gość
To pudło . pulchny się nie wkurfił .