Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja meza jestem zdruzgotana

Polecane posty

Gość gość

przedwczoraj weszlam o pokoju i zobaczylam, ze maz sie masturbuje. Probowal mi to wytlumaczyc i powiedzial, ze ten problem ma ok 20 lat. Do mnie jego argumentacje wogole nie docieraja, jestem zalamana. Teraz wiem juz dlaczego seks byl u nas bardzo zadki. Oczywiscie emocje wziely gora nad rozumem i byla awantura. On probowal jakos sprawe zalagodzic ake po prostu pekl. Wczoraj wrocil (pierwszy raz od 10 lat) pozniej z pracy, a dzis zostawil mnie z dziecmi i gdzies wsiakl, a tu juz prawie wieczor. Nie wiem co robic, jak zyc z nim pod jednymm dachem, i jak ten problem rozwiazac. On ma tez slaba psychike, wiec sie o niego boje a z drugiej strony jestem wsciekla. Pomozcie bo nie wiem, moze sobie cos zrobi. Ja niestety pomimo, ze emocje mna targaja, to musialam z dziecmi przeciez wyjsc do jakiegos parku, a to naprawde trudne zadanie bo sie cala czese. On po prostu znikl od godz 12 w ooludnie a teraz jest prawie 8 wieczor. Pisze z USA, wiec tu inny czas. Jezeli sie pojawi dzis (a mam taka nadzieje) to nie wiem jakk sie do niego zachowac. Bede forum odwiedzala, prosze o jakies rady. Wiem, ze sa tu madre osoby,, bo dostalam kilka madrych rad z innego problemu i pomoglo. Naprawde nie wiem do kogo sie zwrocic bo to sprawa przeciez dosc wstydliwa, zebym zadzwonila do kolezanki i ogadala.

Gość gość
MOJ POST chcialam tylko dodac, ze maz jest slaby psychicznie i na poczatku naszego malzenstwa (10 lat temu) byl w szpitalu na depresje. Potem to samo 5 lat temu. Na depresje byl tez w szpitalu przed naszym slubem, wiem od lekarza ktory go prowadzil te 10 lat temu. To tez byla nowa sprawa. Maz zyciowo jest zaradny, samm zarabia na dom i ogolnie na zewnatrz nasze zycie wyglada ok, sa pieniazki, jest jedzienie dla dzieci. On mial chore dziecinstwo ze swoja matka (ona jest popieprzona) to wiem od nnych czlonkow rodziny.

Gość gość
MOJ POST wlasnie wrocil!

Gość gość
Czeka was szczera rozmowa,tutaj żadne rady nie pomogą bez tego

Kurczę muszę się dopróżnić bo niedokładnie się wypróżniłem poprzednio i kret wyłazi i atakuje moje majtusie

Gość gość
Okazało Się ze wrócił po laptopa bo jak mówi ma na nim najlepsza kolekcje "filmików E". Płakać mi się chce :-(

Gość gość
Mój post. Ze stresu zrobiłam sobie placówkę :-)

Gość gość
MÓJ POST. powyżej to podszyw. Prawda jest taka ze zrobiłam sobie dobrze wibratorem. :-)

Gość gość
Mój mąż ma mniejszego penisa niż ja. Co robić?

Gość gość
Autorko, mam wrazenie, ze robisz z igly widly. Ja nie widze nic zlego w masturbacji. To jeden ze sposobow podniecania sie. I co w tym zlego? Powiedz, czy ty sama nigdy sie nie masturbowalas? I czy nigdy nie robilas tego na oczach swojego meza? To nie jest "wstydliwy" problem. O seksie ludzie powinni rozmawiac wprost, bez skrepowania. Jezeli ten fakt cie zskoczyl, to oznacza, ze nie rozmawiacie o swoich potrzebach, albo rozmawiacie nieszczerze. Wiec co to za zwiazek? Nie rob z tego tragedii, serio. Zadzwon do meza, lub napisz sms-a. Powiedz mu, ze chcesz pogadac, ale spokojnie. Powiedz, ze bedziesz akceptowac ta jego potrzebe, bo go kochasz. Tylko szczerosc w takich sytuacji moze wam pomoc. A nie zakazy, awantury czy przymykanie oczu na potrzeby kochanej osoby. Przemysl to na spokojnie.

Gość gość
i co w tym złego autorko idiotko?nie dziwie mu sie ze woli sie masturbowac niz sexic z toba skoro ma zone idiotke.ma depresje?dzieki tobie widocznie,mecz go dalej