Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pomocy . Musze uslyszec wasze zdanie

Polecane posty

Gość gość

3 miesiące temu zaczęłam kręcić z facetem . Na początku było super . Dla mnie uspokoił się,nie imprezowal i dawał mi każdą swoją wolna chwilę . Ale jak mi zaczęło zależeć on tak jakby się wycofał . Stał się zimny . Traktował mnie tylko jak koleżankę . Kiedyś napisał mi wprost ze możemy pisać Ale jako znajomi o tak było . Czasem wychodzi ze mną o moim synkiem na spacery . ( syn , poprzedniego związku) i świetnie się z nim bawił . Zauważyłam ze znów zbliżamy się do siebie . Zaczal mnie zabierać do swoich znajomych zabierał na imprezy . Traktowalismy się jak para chociaż nie zaczynaliśmy tematu związku . On nie oglądał się za innymi . Zawsze pisał ze ja i synek jesteśmy jego i nie da nas skrzywdzić . Przez ten okres naprawdę byłam szczęśliwa . Aż znów mu coś się odwidzialo . Zaczął temat ze ma mętlik w głowie i musi przemyśleć czy da radę przejąć w takie dorosłe życie skończyć ze znajomymi i imprezami . Nie chcę wiaziac się a potem zostawiać bo nie chce skrzywdzić . . Dałam mu czas Ale to już trwa miesiąc . A on wciąż nic . Ja już nie pisze nie dzwonię . Ale on robi to cały czas chce wiedzieć co robię martwi się jak gdzieś wychodzę . Często też proponuje spotkania Ale wciąż trzyma dystans i Nie daje do siebie dojść . Próbowałam rozmawiać . Jednak omija ten temat . Co robić ? Odpuścić czekać?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować