Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OoorbitaooO

Wróżka mi pomogla ale teraz mam kleske urodzaju, co robic?

Polecane posty

Gość OoorbitaooO

Hej, pewnie nie potraktujecie tego poważnie bo taki problem każdy by chciał mieć . otóż nie układało mi się w związku i poszłam do wróżki. Ale nie jakiejś oszustki tylkp takiej prawdziwej z aura i charyzma. W każdym razie ona powiedziała, że widzi moja energię która jest bardzo silna, ale blokowana i mnie odblokuje. Odblokywawnie zajęło dwie sesje. Potem dala mi tydzień na wdrożenie. Nic się nie działo myślę ze mnke oszukala. Az tu nagle dostaje wielki kosz kwiatów pod drzwi! Zawsze o tym marzylam! I to nie od partnera a od innego faceta, którym kiedyś byłam zainteresowana. Dodatkowo spotkałam innego, który jest tylko znajomym, ale kochalam się w nim dawno temu i on nagle proponuje spotkanie. Na dodatek mój chłopak idzie po rozum do głowy i przeprasza za swoje zachowanie i mówi, że od dziś będzie mnie rozpieszczal każdego dnia i docenial. Ucieszyłam się bardzo, ale... Jesli to czary? A co jak przestana dzialac?

Gość hellen 154321
Czary? Kobieto, poważnie? Jak w ogóle można wierzyć w takie brednie? Ta cała "wróżka" zwyczajnie Cię nabrała na pieniądze i w dodatku namieszała Ci w głowie. Powinnaś cieszyć się, że Twojemu chłopakowi wrócił rozum i wszystko idzie ku lepszemu, a nie myśleć o takich rzeczach. Zrozum, że wróżka nie rozwiąże Twoich problemów. Twoje życie zależy od C i e b i e. I albo weźmiesz sprawy w swoje ręce, albo żadnemu z Twoich związków nie "wróżę" długiej i szczęśliwej przyszłości.

Gość gość
prowokacja:D

za kazdy grzech trzeba placic własnym cierpieniem wruszka nie pomaga ale gmatwa w zyciu i dla tego bóg zakazał chodenia do wruzów i wruzenia bo wruzki kontaktuja sie z demonami albo wiedza albo sie łudza i sie oszukuja ze kontroluja swiat

Gość OoorbitaooO
Nie prowokacja. Wiem, że nikt normalny nie wierzy w czary, ale jak to wyjaśnić, że spełniają się moje marzenia? Tyle lat żyłam i nikt mi nie wysłał takich kwiatów z liscikiem. Dostałam je od bardzo przystojnego faceta, choć sama jestem przeciętna. Natomiast drugi facet, przez dwa lata nie zwracal na mnie uwagi, a nagle widziałam że patrzy na mnie jak na cud i zaprasza na randkę. To nie może byc przypadek. Nie ma też mowy, że wróżka ich przekupila, bo nie podalan jej ich danych

Gość gość
Ja nie lubie spotkań w 4 oczy z wróżkami i korzystam z wróżbity internetowego Paulusa – http://wrozbitapaulus.pl .Trafność przepowiedni na wysokim poziomie, jeśli mam jakiś problem życiowy i nie wiem jak sobie z nim poradzić zwracam się do niego.

Gość gość
Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary; 11 nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych.12 Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni.  Pwt 18, 10-12