Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jako prezent po obronie moge dac promotorowi wydruk 3d?

Polecane posty

Gość gość

Zamiast kwiatow czy czekoladek? Na czekoladę moze byc uczulony, a kwiaty zwiedna, a takie wydrukowane gadzety, figurki moglby sobie postawic na polce i na dlugo by mial pamiatke :

Gość gość
daj mu w pipke

Gość gość
A po co mu takie durnostojki, które tylko kurz zbierają? ;/

Gość Liptons
Dobry pomysł ;) Kwiaty zwiędną i tyle z nich :P. Sam trochę drukuje na drukarce 3d tylko że używam do tego żywicy akrylowej fotoutwardzalnej o twardości >70D od 3D Desingers, która posiada paletę CMYK oraz dodatkowe kolor: biały, aluminium, miedź, przezroczysty, złoty, srebrny, perłowy oraz fluorescencyjny. Dzięki takiemu zróżnicowaniu kolorów , moje projekty są super ;)

Gość gość
jak najbardziej! :) ja broniłam sie w październiku i swojemu promotorowi też dałam figurkę wydrukowaną w 3D :) mój promotor uwielbiał takie rzeczy więc zgłosiłam się do http://3dlaboratory.com.pl/ z moim projektem a oni zajęli się resztą :)

Gość gość
jak najbardziej! :) ja broniłam sie w październiku i swojemu promotorowi też dałam figurkę wydrukowaną w 3D :) mój promotor uwielbiał takie rzeczy więc zgłosiłam się do www.3dlaboratory.com.pl/ z moim projektem a oni zajęli się resztą :)