Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam dziwnego chłopaka...

Polecane posty

Gość gość

poznaliśmy się przez net. Ma 31 lat i przyznał, że jest prawiczkiem i nigdy nawet nie całował się z kobietą. lekko sarkastyczny i pewny siebie. spotkaliśmy się, było sympatycznie a po spotkaniu stał się chłodny a jeżeli już pisał to tylko zależało mu na cyber-seksie. zrobiło mi się przykro, bo jednak codziennie ze sobą rozmawialiśmy, pisaliśmy a po spotkaniu wyszlo jak wyszło. mam wrażenie, że zależało mu tylko na tym, żeby szybko mnie zaliczyć i tyle.

Gość gość
cyberkowałaś z nim? pokazałaś mu psioche w kamerce? :o masakra

Gość gość
co myślicie o chłopaku który ma 31 lat i nigdy nawet się nie całował? znajomi mówili, żebym nie szła na to spotkanie, bo prawiczek w tym wieku to coś nienormalnego. dodam, że jego prawictwo nie wynika z faktu, że czeka do slubu, bo jest ateistą.

Gość gość
no ty chyba żartujesz. nic mu nie pokazywałam

Gość gość
sam jesteś trolem. pytam poważnie co myślicie o takim przypadku

Gość gość
A on jest az taki brzydki ze nawet z zadna sie nie calowal. Czy co z nim nie tak??

Gość gość
nie jest brzydki. powiedziałabym, że normalny chłopak. zadbany. nie wiem co z nim nie tak, ale chyba jednak coś jest nie bardzo. Przed spotkaniem super, na spotkaniu super a po zaczął się odsuwać ode mnie...przestał pisać a jeżeli już to jakieś dwuznaczne teksty przed snem ":/ masakra

Gość gość
A co mam mysleć? Nietrafil na taka co by mu dala zamoczyc bo ześta wszystkie cnotliwe a na g**** sie chlopak niepisal to teraz ma zdziwiona cnotke ktora zamiast go rozprawiczyc to ma problem:-P

Gość gość
no z takim podejściem to bankowo go jakaś rozprawiczy. z sympatycznego chłopaka po spotkaniu stał się chamem.

Gość gość
Moim zdaniem koles jest jakis nienormalny. Pewnie cale zycie tak wlasnie robil z dziewczynami, spotykal sie, jedna randka i jakas glupota mu nie pasowala - uszy albo kosmyk wlosow zle ulozony, kompletna bzdura

Gość prawictwo pospolite 193
Ja tez jestem prawiczkiem mam 30 lat . Ale raczej do kobiet jestem mniej odważny w realu niż ten twój chłopak Znaczy nigdy bym nie wyszedł z inicjatywą seksu czy cyber seksu .. Dziewczyna musiałbaby mnie jakoś nakierowac , pokazać piersi ..

a może on tak specjalnie napisał o tym cyber seksie by cie zbyć ? NIe podobałaś mu się , a wiedział , ze jak palnie jakąś głupote , to szybciej się ciebie pozbędzie ..

Gość gość
tak mi się właśnie wydaje, że stwierdził- "hmmm...to chyba nie to...coś mi w niej nie pasuje...może kolor szminki? a może ton głosu? a może...? no, ale pobzykać zawsze się można jeżeli będzie miała ochotę..." :/

Gość gość
problem w tym, że on już 3 dobę do mnie o tym seksie wieczorem pisał...nie miałby problemu, żeby się mnie pozbyć, bo nie należę do tych kobiet, które się narzucają. wychodzę z założenia, że jak nie to nie.

Gość gość
byłam po prostu ciekawa waszej opinii na ten temat. myślę, że jego problem wynika z faktu, że sam nie wie czego chce od życia i tak przebiera w tych kobietach 31 lat

problem w tym, że on już 3 dobę do mnie o tym seksie wieczorem pisał.. tak , ale to jego zachowanie nie jest typowe dla prawiczka w tym wieku .. Jesli ktoś ma 30 lat i jest prawikiem to znaczy że nie jest zbyt otwarty na te sprawy i nie jest łątwo go przełamać przynajmniej w bezpośrednim kontakcie

Gość gość
Weż dziewczyno gume wez go w ustronne miejsce naucz go . Moze chlop panicznie sie boi tego pierwszego razu, moze tk byc. A potem sama zobaczysz czy sie nadaje czy nie. Z samych domyslow zwiazku niezbudujesz.

30 letni prawiczek otwiera się wolniej niż ci się wydaje na seks , nawet może unikać rozmów na ten temat .. KObieta może to przyśpieszyć i to własnie od niej inicjatywy zależy jak szybko do tego dojdzie

gość dziś jesteś trollem i właśnie wywołałaś g****oburzę, cel osiągnięty, możesz być dumna z tego, trollu bez życia. :)

Gość gość
rżnij mnie oooooo tak mocno będę jadł twoje tampony o tak ssij maleńka jeszcze jeszcze oooo tak doszedłem

Gość gość
rżnij mnie oooooo tak mocno będę jadł twoje tampony o tak ssij maleńka jeszcze jeszcze oooo tak doszedłem zaniżasz poziom tematu

Gość gość
on nie jest moim chłopakiem. spotkaliśmy się tylko raz