Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce was smucić ale taka jest prawda

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy umrzemy. Tak to prawda, jeśli masz 20 lat to zostało Ci jeszcze z 40 lat życia a potem zakopią Cię w ziemii i zgnijesz, zjedzą Cie robale i juz nie będzie nic. Ciemność, pustka, brak zmysłów. Cisza absolutna i spokój. Niekończący się sen. Mam taką refleksę, w zeszłym roku miałem operację, na łożu operacyjnym byłem tak zestresowany że cały spocony. Dopiero anastezjolog zareagowała podając mi jakiś środek po którym było mi wszystko jedno. Z lekarzem który wycinał mi narząd rozmawiałem sobie podczas zabiegu, bo znieczulony byłem miejscowo, wszyscy na sali się śmiali. To tylko pokazuje że jesteśmy niczym, wystarczy podać nam trochę płynu i można znami zrobić cokolwiek się chce. Tyczy się to KAŻDEGO czy to będzie Pan z puszką piwa pod sklepem czy Barrack Obama. Życzę miłego przeżywania życia w oczekiwaniu na śmierć i pamiętajcie że możemy zrobić WSZYSTKO, bo to wszystko co robimy w obliczu śmierci jest NICZYM, dlatego nie powinniśmy mieć żadnych blokad. Brnąć do przodu i osiągać swoje cele, w obliczu śmierci wszystko czym się przejmujemy nie ma kompletnie żadnego znaczenia. Proste prawda?

Gość gość
mamy tego świadomość ale to,że możemy jak piszesz robić WSZYSTKO nie oznacza,że możemy robić durne rzeczy,bo i tak potem to nie ma znaczenia lepiej jednak mieć jakiś system wartości i tego się trzymać

Gość gość
niczym to jesteś ty i takiego cię zapamiętamy

Gość gość
Jaki system wartości, trzeba się bzykać z kim popadnie, bo fajka zawsze stała nie będzie a pierożek z czasem też się zmarszczy.