Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie mi zrozumieć tę sytuację..

Polecane posty

Gość gość

facet 39 lat mieszkał i pracował za granicą, miał tam kogoś.to trwało 3 lata. potem wrócil do Polski, pracował tu 2 lata, w tym czasie podrywał mnie, zabiegał. ją odwiedził może z raz, był skype, był facebook. ja wiedziałam to od osób trzecich, więc się nie zaangażowałam. ale musze powiedzieć, że przykro mi było. niedawno znowu pojechał pracować za granicę i najpierw to miało być w Ameryce Pd. przed wyjazdem jego poszliśmy na spacer, tak jakby zaczęło się we mnie coś przełamywać, myślałam , że może to skończone z tamtą. obiecywał, że będzie często przyjeżdżał. oczywiście nie spałam z nim. i nagle dostał zmianę kontraktu, pojechał za granicę w to poprzednie miejsce i płynnie wszedł...w tamtą relację. z tamtą 40letnią kobietą. Napiszecie, że "ch" i tyle..ale ja próbuje zrozumieć. Myslałam , że może dać mu szansę, bo jak się nie zabiera kobiety ze sobą do innego kraju i załatwia sprawę przez fb, i jak się podrywa inną, to tej pierwszej , myślałam, chyba się nie kocha. A jeśli ona go kocha...może powinnam jej napisać jaki on jest naprawdę? A może ona o tym wie i akeptuje, może taki mają układ?

Gość gość
up...

Gość gość
A co tu rozumieć. Facet nie ma stałego miejsca pracy, no to ma żyć w celibacie?

Gość gość
No chciałabym wiedzieć, czy takiemu facetowi nie warto dawać szansy, bo skoro raz był w układzie (nazywam to układem, bo wydaje mi się, że jakby kochał, to zabrałby ją ze sobą), to znaczy że nie chce nic poważniejszego ?

Gość gość
Bo właściwie skąd miałabym wiedzieć, że na nic poważniejszego nie mogę liczyć? I czy to nie jest tak, że powinnam jej napisać co on tu wyprawia...?

Gość gość
A może ona nigdzie nie chciała z nim wyjeżdżać z obawy, ze w nowym miejscu nie znajdzie pracy?

Gość gość
Przede wszystkim to ona do Polski potrzebowałaby wizy albo małżeństwa...z takiego kraju pochodzi. On do niej nie potrzebuje ;)

Gość gość
I jeszcze, nie zrozumcie mnie źle, nie chcę się dowartościować i nie kocham go. (jest mi po prostu przykro i potrzebuję to sobie jakoś poukładać zanim zakopię), zastanawiam się czy to w ogóle między nimi jest miłość, bo jakby facet nie chciał ze mna być na stałe, tylko tak sobie na 2 lata (miało by dłużej) zostawił i odwiedzał raz na rok, to ja nie wiem co to za uczucie. Jeśli więc to nie była między nimi miłość...to miałam prawo ostrożnie dać mu szansę, jak zrobiłam, - i zabolało, czy powinnam była od razu go skreślić?