Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsze jak ex partner który zostawil mowi

Polecane posty

Gość gość

Ze ma nadzieje ze dobrze mi w obecnym zwiazku bo on z nowa partnerka jest szczesliwy i ma nadzieję ze mimo iz mnie zostawil to i ja ulozylam sobie zycie. Potwornie usłyszec cos takiego. Po pierwsze pokazuje ze totalnie mu nie zalezy/ nie zalezalo a po drugie wyczuwam w tym wyzszosc. Ktos z was kiedyś to uslyszal?

Gość gość
Nie usłyszałam nic w tym stylu, ale też by mi się nie podobało. Nie dość, że zostawił tj. skrzywdził, ale powiedzmy, że należy mu wybaczyć, bo miał prawo wybrać inną, to jeszcze leczy swoje sumienie i podnosi ego czyimś kosztem. Rozstanie nie jest łatwe - dla tego zostawiającego też, ale powinien ze swoimi uczuciami (sumieniem, bólem, niepewnością) radzić sobie sam, a nie zrzucać na porzuconą, która przecież też cierpi.

Gość gość
Na takie stwierdzenie to trzeba podziękować exowi ze właściwie zostawil bo dzieki temu ma sie zycie idealne :) pójdzie w piety bo tak naprawdę tk raczej zaden chlop nawet taki co zostawil nie chce slyszec ze kobieta ma z innym lepiej ;)

Gość gość
Gorzej jak juz będziesz z ta nowa i po jakims czasie bycia z nia nawet po kilku latach zaczniesz sie zastanawiac czy na pewno dobrze zrobiles ze mnie zostawiles... bo mogloby nam byc lepiej niz tobie z nia... znane?

być może.. ale nie sądze by gryzły mnie takie myśli w moim życiu. usuwam poprzedni post jak przeczytany.

Gość gość
Bo zeby takie myśli dreczyly to trzeba byc w dłuższym zwiazku niz 2 miesiące :)

Gość gość
Dla mnie najgorsze bylo jak na spotkaniu byly opowiadal mi o tym jak obecna dziewczyna go podnieca. Ze kupuje jej bielizne a ona to zaklada i az pial z zachwytu.Swoja droga ddziewczyna moze i szczupla ale twarz wyjatkowo szkaradna i nie pisze tego z zazdrości. Zabolalo mnie to bo ja nigdy nie umialam wypracowac sobie pieknego ciala. Raz ze nie chce zyc na samej salacie a dwa ze pewne mankamenty i tak nie znikna. Widac jednak ze dla facetów cialo to podstawa.

Gość gość
nie trzeba żyć o samej sałacie,wystarczy wstac od kompa i poruszac sie trochę.

Gość gość
Ale do ideału nie starczy sam ruch. Myslalam ze znajde faceta dla którego cialo jest mniej wazne ale niestety...

Wychodze z zalozenia ze na swiecie jest mnostwo wspanialych kobiet ktore chca zaspokajac moje potrzeby. Czul bym sie gorzej ze swiadomoscia ze tkwie przy tej jednej i wegetuje zamiast korzystac z zycia

Gość gość
Chcą zaspokajac twoje potrzeby tylko w pierwszych latach. Potem jest jak z każdą inną :)