Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To że polki są najpiękniejsze to MIT

Polecane posty

Gość gość

Ładniejsze są: - Azjatki, japonki, - indianki, czarne piękna cera, rysy twarzy - Amerykanki, wiadomo zrobione ale też piękne, duże piersi - Ukrainki - piękne słowianki Polki myślą że jak ma w dowodzie narodowość polska to już jest piękna :D

Gość gość
Za ogólnie najpiekniejsze na świecie uchodzą Wenezuelki, one zreszta zdobywają najczęściej tytuły miss. Polki może są uważane za ładne, ale jest wiele nacji które podobnie. Uważam, że raczej jesteśmy urodziwe, ale też nie jakieś naj

Jak to sprawdziłeś?:D Wziąłeś wszystkie polki, zlepiłeś w jedno, następnie np. japonki też tak zlepiłeś. Obok siebie zlepy postawiłeś.:D I....? I wyszło?. :O🖐️

Gość gość
No w sumie Deviant ma racje Polka też Polce nie równa wystarczy popatrzec na ulicach, jedna ładna, inna brzydka jak wszędzie. W Niemczech tez widzialam ładne dziewczyny, choc to fakt jest sporo brzydkich

Gość gość
Piekno ma kilka znaczeń głąby.Piekne z urody,charakteru-spokojne,dobre,cieple,rodzinne(a nie krzykliwe jak amerykanki,włoszki,hiszpanki)mniej kłótliwe,i problemowe,Piekne-bo pracowite,potrafią zadbać o dom ,dzieci (a nie jak Np.brytyjki leniwe pasztety,turczynki brudaski,greczynki brudaski,itd)Piękne bo dbają o siebie,(nie egoistki,zadbają o siebie i innych)Piekne bo gościnne (wszędzie sie mówi o polskiej gościnności (a nie jak Np.niemki sknerowate ,skąpe itd).Uroda i cala reszta to piekna polka jest.

Gość gość
Niestety to prawda . Tydzień temu wrocilem z wakacji te najładniejsze dziewczyny, oprócz mojej córki , nie były Polakami. Ładna , zadbana,gustowna Polka to wyjątek , króluja leginsy.

Gość gość
Legginsy ktoś mi pożarł ,,g,,

Gość gość
Na tle Polskich facetow ,wygladaja jak ksiezniczki,to takie zludzenie ,dziala tylko w Polsce.

Gość gość
Jak to się dzieje że mężczyźni na całym świecie wyxhwalają " swoje " kobiety tzn. Włoch Włoszke, Hiszpan Hiszpane a Polacy na Polki mówią że pasztety :p . Polki mają pełno kompleksów, to naprawdę skromne kobiety. Powiedz Wenezuelce że jest ładna (nawet przeciętnej) to ona powie ci że to normalne bo wszystkie takie są. Powiedz to Polce a ta ci powie że gruba jest itp. Co autorze miałeś na celu i wszyscy inni którzy krytykują urodę rodaczek? Podbudowac chcecie swoje ego czy co? Zlitujcie się i zajmijcie się swoimi tyłkami Pozdrawiam evelka

Gość gość
Ja rozróżniam Polkę na kilometr jak idzie ulicą w Sztokholmie. Wszystkie tutejsze Polki mają takie chytre ryje i ten wiecznie błądzący wzrok. Z reguły nadwaga, bo wyżarte są i chleją wódę. No i zdarza się, że wiszą na jakimś ciapatym, bo Szwedzi raczej Polkami nie są zainteresowani. Każdy Szwed wie, że Polki to urodzone k***y.

Gość gość
Jaki % Polek ma nadwagę ? Dwa tygodnie temu byłem na kabarecie. Jednak największy siedział przede mną babcia , córka ,wnuczka - po 140 kg ,śmiać się czy płakać ? Babcia ze smartfonem.... A na dietę zabrakło?

Gość gość
"Chytre ryje" gratuluje słownictwa . A jakie "ryje" mają polscy panowie. Co myslisz o "ryjach" niemek, holenderek czy angielek . Pozdrawiam evelka

Gość gość
Ja nie znam Polek które piją wódkę. Musisz zmienić dzielnicę bo ta twoja to coś nieteges ;) Pozdrawiam evelka

Gość gość
Gość 21:25 rozumiem że o Twojej matce szwedzi też mówią że to k***a ?

Gość gość klm
fakt faktem, że nie jestem ładna ani nawet przeciętna, mam kompleksy, no ale na co dzień jestem radosna, ludzie mnie lubią, łatwo nawiązuje kontakt z nowo poznanymi osobami, dobrze się przy mnie czuja jak to mówią, lubię się śmiać, żartuje z samej siebie, jednakże nie lubię słuchać jak ktoś źle mówi o danej osobie tylko dlatego, że jest mniej ładna, mądra, ma problemy... choć ta osoba jest na prawdę miła, uprzejma i przyjacielska, od razu czuje odrazę do takich podłych ludzi. nie pije, nie pale, nie mam żadnych uzależnień (no chyba, że rysowanie :P ) , nie puszczam się, nie chodzę na imprezy, a dziewczyny które znam są śliczne, mądre, nie chodzą na imprezy, co najwyżej 2/3 razy na miesiąc****iją tylko na takich imprezach, ale tylko troszkę, bo idą tam potańczyć a nie się uchlać, są porządne. nie wiem jakie ty autorze znasz kobiety ani też skąd, bo ja jak dotąd nie spotkałam takich kobiet