Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co we mnie jest takiego?

Polecane posty

Gość gość

Założyłam konto na jednym z portali randkowych. Napisałam do jednego kolesia, nie odpisał. A spodobał mi się. Inny znowu z tekstem czy nie szukam sponsora, a drugi przeszedł samego siebie. Powiedział, że mu stanął na mój widok. Masakra.

Gość gość
W dodatku mam tam strasznie duże zainteresowanie.

Gość gość
PSYCHOL PRZEGRYW dziś Nabrzmiał mi xxxxxxxx Nie osłabiaj mnie :-D

Gość przerost tresci nad forma
W dodatku mam tam strasznie duże zainteresowanie. >>>nie ekscytuj sie tak tym na tych portalach kazdy nowy ma wziecie 3 wiadomosci jak na kobiete to bardzo kiepsko. kiedys robilismy doswiadczenia ze znajomymi w sumie taka zabawa i jedna w miare ladna kobieta w ciagu pierwszego dnia na popularnym portalu randkowym dostala wiadomosci od ponad 130 osob w tym z 10 zanim w ogole daodala zdjecie.wcale nie jakas pieknosc zwykla standardowa blondynka bez nadwagi. glownie zboczency i stare dziadki proponujace rozne formy sponsoringu. nawet nowy facet dostanie zawsze jakies wiadomosci taki efekt swiezaka dla ludzi ktorzy sa tam latami.

Gość gość
Autorko na jakim portalu masz konto?

Gość gość
Miód w uszach i śledz w majtkach:-P

Gość gość
co jest takiego? nic... Nie wiem czy wiesz,ale takie same wiadomosc****iszą z rozpędu do każdej zalogowanej babki.

Z kobietami jest tak samo, rzadko odpisują te które nas interesują za to ciągle te które są poza naszymi zainteresowaniami :-)