Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z matką, wyzywa moje dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Rok temu jak pokazałem jej zdjęcie mojej dziewczyny powiedziała "co za paskudztwo" "okropieństwo" "nie mogłabym z nia rozmawiać". Tamta mnie rzuciła, ale poznałem kogoś lepszego, dziewczyna nie jest piękna ale ma naprawdę dobre serce i czuję się dla niej ważny. Dba o mnie, martwi sie, nie krzyczy i mimo już pół roku razem ani razu nie miała o nic pretensji. Pokazałem zdjęcie mojej mamie (mam 22 lata) a ona do mnie "co za szkaradztwo, końska twarz, nie potrafiłabym z nią wytryzmać dłużej. Ona ma ośle uszy. Weź, nie pokazuj mi jej nawet". zabolało mnie to tym bardziej że ja tą dziewczynę naprawdę kocham mimo jej każdej fizycznej wady i nic mi nie przeszkadza bo w porównaniu z eks która po 3 miesiącach mnie zdradziła, zwyzywała bez powodu, obrażała na każdym kroku i porównywała do innych facetów ta jest skarbem. CO mam zrobic? Ukrywać fakt że jestem w związku?

Gość gość
przed taką toksyczną matką?ukrywaj,ożeń się a potem daj jej ostrzeżenie że albo zwraca się do Twojej zony z szacunkiem albo ograniczysz kontakty ,i się nauczy,tylko dobrze wybierz tę żoną :-)

Gość gość
czytam i myślę sobie że mamusia zapomniała że partnerka ma być dla ciebie a nie dla niej :-) zapomniała też o drobiazgu że ty nie jesteś ani już dzieckiem ani jej własnością i ona nie jest od wybierania ci znajomych

Gość gość
ukrywaj a potem jak już ujawnisz bądź czujny bo może doprowadzić ci matka do rozwodu

Gość gość
powiedz spuj na siebie

Gość gość
i lepiej postaw ją przed faktem z tym ślubem bo jeszcze Cię zaszantażuje

Gość gość
zauważyłem przy pierwszej że ona bardzo agresywnie atakowała mnie w momencie jak dowiedziała się że mam kogoś. Nie lubiła jej mimo że nie poznała a obecną nazwała tak że zrobiło mi się przykro. Moja mama jest dla mnie bardzo dobra.

Gość gość
bardzo odkrywcze masz toksyczną zaborczą i zazdrosną matkę nie kocha ciebie tylko uważa cię za swoją własność dlatego żadna kobieta nigdy nie będzie dość dobra by być twoją żoną problem twojej mamusi to to że ona nie chce by ktokolwiek zajął jej miejsce przy twoim boku

Gość gość
no jest dla Ciebie dobra bo chce żebyś był zawsze z nią a nie z inną kobietą,już rozumiesz? to zaburzenie i musisz być baaardzo twardy bo zniszczy Ci życie postaw granicę ew, psycholog dla niej

Gość gość
Masz dość ciężką sytuację ze swoją mamą. Jakiego bys jej zdjęcia nie pokazał, to ona będzie niezadowolona. A jakbys chciał się wyprowadzić to : tu mogą być różne scenariusze. Może np. nagle "zachorować" i potrzebować stałej opieki; może wzbudzać w Tobie poczucie winy, ze ona tyle dla Ciebie zrobiła, a Ty ją opuszczasz dla jakiejś baby. A nie myslałeś o wyprowadzce? Najpierw to, a potem przedstawienie mamie dziewczyny.