Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu jakiś informatyk? Albo przynajmniej ktoś mądrzejszy ode mnie w te klocki

Polecane posty

Gość gość

Komputer jest dla mnie bardzo ważny, ponieważ to główne narzędzie w mojej pracy. Jednak znam się jedynie na programach, z których korzystam każdego dnia, ale już sprawa wirusów itp. - tu jestem całkowicie ciemna. Przez jakiś czas miałam problem z reklamami i niejaki "powered by clipart". Zainstalowałam w końcu Adlocka, ale to pomogło tylko na pare tygodni i znów się zaczęło. Na początku tylko pare reklam, a potem wszystko stało się tak samo upierdliwe jak na początku. Na szczęscie pojawiają mi się teraz w większości czarne dymki i nie włącza mi się reklama i dźwięk. Dopiero niedawno doszły dodatkowo "gorące oferty" itp., a gdy za długo klikam myszą przełącza mnie na stronę "powered b.....". Co robić?? Jest jakaś szansa by to naprawić samemu? Nie stać mnie na naprawę w zakładzie, a tym bardziej na nowy komputer.

Gość gość
pewnie zainstalowalas jakies gowno i teraz ci pokazuje reklamy, zainstaluj program MALWARE ANTI BYTES, on usuwa takie śmieci, znajdziesz w google